Hakuna Matata

2015-06-13
14:40:43

Avslutat kapitel /S
I torsdags kändes det som att vi avslutade ett kapitel när Selma äntligen fick sin nya säng. Det kändes lite sorgligt att flytta ut hennes spjälsäng även om vi är jättenöjda med den nya sängen. Idag tog jag tag i projektet att skruva isär den för förvaring och det kändes som ett avslut på småbarnstiden på något vis, då den nya stora sängen är ännu ett tecken på att vår lilla tjej börjar bli stor. Kanske känns det lite sorgligt för att man minns alla känslor man kände den där dagen när man skruvade ihop den och bäddade den i väntan på att någon skulle komma till världen och faktiskt sova i den, innan vi visste vem det var som gömde sig där i magen.
 
Första natten i nya sängen gick helt fantastiskt bra! Jag hade ställt in mig på en jättekamp där vi skulle höra trampet av små fötter komma tassande om och om igen. Istället chockade hon oss mitt i vår sena middag genom att säga "Ja måste sova ja!" för att sedan marschera in på rummet iklädd pyjamas och stänga dörren. Till slut var vi tvugna att öppna dörren för att se om hon verkligen lagt sig, och där låg hon nerbäddad i sin nya säng tillsammans med alla gosedjuren i ett mörkt rum! Det tog förvisso en lång stund för henne att somna, och hon ropade några gånger så vi fick gå dit och kolla läget, men inte en enda gång lämnade hon sängen!
Igår somnade hon på samma sätt men däremot vaknade hon mitt i natten och var jätteledsen och lyckades inte somna om trots att jag och T turades om att ligga bredvid henne. Till slut fick hon följa med in till oss där hon snabbt somnade gott på tvären medan jag tog kudden under armen och bäddade ner mig i hennes säng där jag sov gott tills jag hörde henne komma smygande runt 9-tiden imorse, och hon kom och kröp ner brevid mig.
 
Idag är vi lite trötta med andra ord. Medan Selma sover middag, springer T i Stadsloppet och jag har försökt lägga ut lite grejer till försäljning och plocka lite här hemma. I eftermiddag väntar kalas för äldsta kusinen L som redan hunnit bli 8 år!! Galet vad tiden går fort...
 
Selmas nya säng! Det fick bli Hemnes dagbädd från Ikea. Passade extra bra nu då vi hade turen att de hade prissänkt den 1000kr just nu :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: