Hakuna Matata

2015-02-06
20:23:31

Längtar efter bättre tider /S
Då var helgen här igen men den här gången kan jag inte påstå att jag varken längtat eller sett fram emot den med någon större glädje då vi ända sen förra helgen har haft två sjuklingar här hemma. Förra lördagen låg T däckad med feber och jag och Selma tog en hemmadag för att istället satsa på något roligt på söndagen, men då vaknade även Selma med feber! På så vis har veckan fortsatt för dem två, med feber, hosta och snuva. Stackars Selma har varit riktigt risig hela veckan utan några större tecken på att bli bättre. Jag trodde att det kanske var påväg att gå mot rätt håll i onsdags då hon hade sin andra feberfria dag och var liiiite piggare men igår och idag har hon haft feber igen och snoret rinner konstant och hostan kommer varje gång hon ska sova. Inatt hostade hon så illa att och hon kräktes i sängen så jag fick ställa en trött nerspydd unge i duschen som frös så hon skakade :(
Inte blir det bättre av att T idag kommer hem från jobbet för att landa i soffan, även han med feber! Med andra ord får jag dra ett lite större lass just nu.
Selma har det gått riktigt bra med när det kommer till mig själv och tålamodet, jag har större förståelse för hennes gnäll än vad jag har med Ts ynklighet tyvärr. Jag VET att jag blir exakt likadan men jag får verkligen bita mig i tungan, och ständigt påminna mig om att det kanske är jag som ligger där nästa vecka och förväntar mig samma stöd från honom.
Att det blir många vabdagar barnets första år i förskolan är verkligen inget skämt!! Den senaste tidens sjukdomar har fått mig att börja längta efter vår, värme och framför allt friskare tider!

Jag räknar med att det blir några vabdagar nästa vecka med, samt ett läkarbesök då det blir den 8:onde dagen på hemmaplan och sjukintyg krävs från Försäkringskassans sida. Snart är det dags att ladda för lönesamtal på jobbet men jag har verkligen svårt att ladda då jag är i en liten svacka vad gäller jobbet - mina lediga onsdagar tillsammans med alla dessa vabdagar gör att jag har svårt att hålla fokus och hitta en röd tråd i mitt arbete. Det är så irriterande att arbetet känns så super i terminsstarten medan jag alltid hamnar i en svacka efter julledighet och DÅ är det dags att tala om allt man gör bra, men då är det helt borta ur minnet även om jag VET att jag är bra på vissa saker. Men det är alltid lättare att minnas det man är mindre bra på tyvärr, och det är ju inget som direkt gynnar mig i ett lönesamtal :p

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: