Hakuna Matata

2015-08-31
19:49:21

Upp och ner /S
Vardagen med en nästan 2,5 åring är verkligen ingen dans på rosor! Den sista tiden har varit stentuff rent ut sagt... vi har slitit vårt hår, suckat högt, i desperation höjt rösten till skriknivåer, och vid riktigt tuffa tillfällen har till och med tårarna hotat med att tränga fram. Man blir galen över den flintahårda viljan som vill allt annat än vad jag för tillfället vill, över hur det testas till max, och så ledsen över det dåliga samvetet som kommer som ett brev på posten varje dag när man känner att dagarna mest består av konflikter, ordet NEJ, och gränssättande. "5 positiva för varje negativt ord" har gått på repeat i mitt huvud men det är svårt att komma upp i de där 5 positiva när det är konflikt efter konflikt.
 
MEN sen kommer de där guldstunderna när vi äntligen bara kan skratta och ha kul tillsammans igen! Idag hade vi en sån härlig stund. Jag var trött efter en lång dag på jobbet, och hade väl i ärlighetens namn förväntat mig en kväll med mer av ovannämnda, men istället kom jag hem till en sann solstråle som dansat, sjungit och hoppat om och om igen och pratat och pratat och pratat. Jag har verkligen sugit åt mig av stunden som en svamp och försökt vara närvarande i stunden till 110% både för hennes och min skull så att vi har något att se tillbaka till när den där tuffa dagen kommer igen.
Under hösten kommer vi att ha en ledig fredag tillsammans varannan vecka och jag ska verkligen försöka göra det till våra guldstunder under veckorna. Göra saker som hon tycker är kul!
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: