Hakuna Matata

2015-04-24
12:56:01

Pirr i magen /S
Igår var det precis en månad kvar till vår bröllopsdag och pirret i magen börjar infinna sig vid tanken på den stora dagen som hela tiden känts så avlägsen! Att maj månad är späckad med händelser gör ju att tiden verkligen kommer rusa förbi oss.
Under veckan var jag och provade brudklänningen efter att de sytt in den åt mig och den passade nu perfekt och jag har dessutom kommit till ett beslut om vad jag vill ha för band i midjan, och med det beslutet taget så har jag också närmat mig ett beslut när det gäller buketten då jag gått från att vilja ha en i ljusa pasteller till att vilja ha en riktigt färgrik bukett. Våra ringar är inlämnade för putsning och gravering, passen ligger och väntar på att bli hämtade och det mesta är helt enkelt klart!
Om någon vecka ska vi träffa prästen och det är väl där de stora frågetecknen ligger nu då han ville veta saker vi inte alls funderat på så som vad vi vill ha för in- utgångsmusik... vet ni hur ofantligt mycket det finns att välja på - massor, upptäckte vi!
 
Men först ska vi fira stumpans två årsdag som infaller om en vecka. Det känns så självklart på något vis att hon fyller två då hon har utvecklats så himla mycket sista månaderna, och tiden då hon var så där pytteliten känns så jätteavlägsen. Det är verkligen galet att hon bara funnits i vårat liv i två år då jag verkligen inte kan minnas livet innan henne, vår älskade skatt!
I helgen ska vi väl försöka inhandla någon present kanske, vi ska även hälsa på hennes nya lilla tremänning, och träffa vår bröllopsfotograf för att planera och provfota :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: