Hakuna Matata

2014-11-10
22:06:57

Skräckblandad förtjusning /S
Förra onsdagen fick jag ett brev på posten som talade om att jag skulle infinna mig på operationsavdelningen på centralsjukhuset imorgon för att göra en titthålsoperation på knät!
Jag vart så chockad!! Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle gå så fort. Nu sitter jag här kvällen innan med fjärilar i hela magen. En del av mig har längtat hela veckan efter morgondagen och en annan ser på den med skräck. Informationen har varit minimal och jag vet egentligen ingenting... Kommer jag vara vaken eller sövd under operationen? Hur kommer det kännas efteråt? Vilka är och hur stora är eventuella risker med ingreppet? Hur länge kommer jag eventuellt ha ont och hur länge behöver jag vara sjukskriven?
Jag gjorde det stora misstaget att googla ingreppet och dumt nog får man självklart läsa mer dåliga än bra saker. Men hur det än är så är den nuvarande situationen ohållbar och en operation är värt det oavsett vad riskerna är.  Senast slutet av förra veckan fick jag så där superont när jag var på jobbet. Denna gång kände jag igen smärtan så jag blev inte lika rädd, och jag lyckades få benflisan att flytta sig genom att ta mig an knät på samma sätt som läkaren gjorde.
 
Jag vågar nästan inte tänka tanken att det efter imorgon kanske är ett minne blott! Jag har fortfarande dåliga knän men jag behöver inte oroa mig för den där plötsliga smärtan. Men som sagt, man ska nog inte ropa hej ännu då risken finns att den misslyckas och de inte lyckas hitta den.

Typiskt nog har vi hantverkare hemma hela denna veckan som ska byta ut vårt ventilationssystem så det blir inga sovmorgnar på hela veckan :( Jag har i alla fall samlat på mig både romaner och jobbrelaterad litteratur för att ha något att göra under min vecka hemma tillsammans med hantverkarna!
 
Håll tummarna för att det är en nöjd S som skriver nästa gång!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: