Hakuna Matata

2014-05-09
20:55:21

Mysdag /S
Åh, idag har jag haft en jättemysig dag!
Förutom att det är fredag och jag som vanligt slutar tidigt så fick jag idag åka hem och hämta upp min lilla tjej för att åka och träffa mammor och bebisarna i föräldragruppen! Det var så mysigt att bara få sitta och titta på de små, se hur Selma leker med andra småttingar runt sig, se hur de andra småttingarna växt och utvecklats och att få prata ikapp med mammorna. De var dessutom gulliga och överraskade med sång, paket och en tårta bara för Selmas skull då hon fyllt ett år! Jag saknar fortfarande tiden som mammaledig - det var verkligen en helt underbar tid och det är så kul att vi hittade varandra i föräldragruppen. Jag hoppas att vi kommer fortsätta att hålla kontakten sen när vi alla lämnat tiden som föräldralediga bakom oss för det är verkligen jättemysigt att få följa varandras bebisar och se hur de utvecklas då vi i stort sett setts 1-2ggr i veckan sedan de föddes och nu fyller de 1 år!
Det var dessutom längesedan jag och Selma gjorde något utan T, vilket också var lite mysigt.
 
På vägen hem blev det en snabbvisit till XXL där det köptes ett galonställ då vi börjar förbereda oss för förskoletiden även om det är några månader kvar, för i veckan fick vi nämligen besked om att Selma fått plats på förskolan alldeles intill oss, något som känns jättebra. Nu försöker jag bara klura ut vad hon behöver i klädväg utan att köpa på tok för mycket :p
Ikväll har jag lite egentid för mig själv. Stumpan sover och T är ute med kompisarna och jag får väl erkänna att jag tycker det är ganska skönt att få vara för mig själv då det inte blir så mycket av det nu för tiden.
Jag ska nyttja den stunden ikväll med att krypa upp i soffan och titta på några serier och kanske att jag ska försöka bli klar med Selmas fotobok som jag gjort över hennes första år. Den är nästan klar men det är svårt att bli nöjd då man gärna vill pilla lite hela tiden för att försöka göra den liiiite bättre.
 
Trevlig helg på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: