Hakuna Matata

2014-03-28
19:12:42

Perfekt avslutning /S
Fredag kväll och min sista vecka som föräldraledig är över :(
Jag kan dock inte klaga då vi fått en superfin vecka tillsammans. I måndags bjöd vi hit S och hennes lilla F och det blev lek och bus både inne och i lekparken. Selma var superspeedad så stackars F såg nästan chockad trots att det brukar vara mest fart i honom. På tisdagen fick Selma besöka tandläkaren för första gången i sitt liv för lite allmän information och se vilka tänder som kommit upp, och hon log stort och visade stolt upp sina två små gaddar. Därefter åkte vi vidare mot syster som bjöd oss på våfflor och det blev lite bus med kusinerna. Onsdagen var det riktigt busväder ute så vår plan att spendera några timmar på Leklandet med föräldragruppen passade alldeles utmärkt. Bus och lek, och en tjej som var lite modigare idag och vågade ta för sig lite mer :)
Igår sken solen så efter mitt frisörbesök promenerade vi till parkleken Karmen för att leka i sanden och gunga tillsammans med delar av föräldragruppen. Det var superhärligt och Selma var hur nöjd som helst med att bara sitta i sanden och känna på sanden och gräva lite med spaden.
 
Vår sista dag blev verkligen helt perfekt!! Idag har solen skinit hela dagen, +13 grader och i stort sett vindstilla... såå skönt!! Efter att jag ägnat morgonen åt lite snabbstädning tog vi en långpromenad i solen med Pepsi och jag som alltid är feg med att ta av mig kläder på våren, vågade faktiskt ta fram den tunna vårjackan. Efter förmiddagsluren packade vi in oss i bilen och mötte upp S och F för en härlig eftermiddag i Mariebergsskogen. Vi tittade på djuren, barnen lekte i sanden medan jag och S pratade och njöt av solen på en filt intill dem. Avslutningsvis tog vi fika och mellis på Naturum innan vi mötte upp en glad pappa som sagt tack och hej till jobbet för att nu får njuta av fem månader som pappaledig.
Självklart känns det sorgligt att den här tiden är över men jag är så glad för att vi fick en sån bra sista vecka och jag glädjer mig åt att T ska få uppleva sådana här dagar också och tar själv sikte på härliga eftermiddagar istället :)
 
Nu ska jag njuta av en helg med mer härligt vårväder, lek med vår underbara dotter, mys i sommarstugan och fix i trädgården, innan det är jobbdags på måndag morgon kl 8!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: