Hakuna Matata

2014-03-05
12:24:16

Deppdag /S
Usch, idag är en sån där dag där jag tycker mest synd om mig själv. Selma var vaken för tredje natten i rad inatt. Jag fick henne förvisso att somna "redan" vid 01 men det suger så mycket energi ur mig med de här kvällarna/nätterna och jag känner hur jag blir mer och mer irriterad - en känsla jag verkligen inte tycker om att känna när min dotter är inblandad. Jag blir också ledsen av att de här nätterna gör att dagarna blir alldeles snedvridna då hon vaknar sent och sen förskjuts middagssömnen så att hon sover i stort sett mellan 12-15.30 och när hon väl vaknar är det dags för middag och vår dag hinner ta slut innan den ens har börjat!!
Tack vare att hon sover längre på morgonen så får jag trots allt hyfsat med timmar på sömnkontot  men jag känner mig ändå helt utsliten så när hon väl somnar på dagen så hamnar jag i soffan utan energi att ta tag i alla de där måstena som egentligen går ganska fort. Med andra ord håller huset på att gro igen med både damm och grejer över allt men det finns verkligen ingen energi att ta tag i det just nu.
 
Idag kommer vi missa mys på öppna förskolan med kompisarna då hon kommer att sova sig igenom den stunden. Samma sak var det igår när det var fika hos en av mammorna. Snälla mamman där övertalade mig dock att komma lite tidigare för en promenad så fick Selma sova där medan åtminstone jag fick sällskap under dagen. Men det är så trist att se hur hon missar lekstunder med kompisarna, för när hon väl vaknade så var de andra jättetrötta och på väg hem.
 
Tidigare har det ju bara varit enstaka nätter men nu känns det som att det blivit fler av dem, och att de nu kommit flera dagar i rad gör ju att det börjar kännas som att hon vänder på dygnet så idag ska jag försöka vara lite taskig och korta ner dagsömnen lite och imorgon blir det väckning senast kl 9 om hon inte vaknat själv så får vi väl se om vi kan vände den här negativa trende och faktiskt njuta och göra något av den sista tiden jag är hemma med henne!

Kommentar:
#1: Linda

Det är så jobbigt när man kommer in i dåliga sömnperioder oavsett orsak. Förhoppningsvis går det snabbt över!

2014-03-06 @ 12:58:25
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: