Hakuna Matata

2014-03-10
21:10:49

Återkommande beslutsångest /S
T är i Stockholm så jag sitter här ensam, och som det då ofta blir, så kommer tankarna sakta smygande och det är ofta samma tankar som är återkommande. Ända sedan vi plussade på gravtestet jag gjorde i augusti 2012 så har jag varit väldigt bestämd över att vi måste gifta oss eller skriva papper, det har känts jätteviktigt och diskussionen har varit återkommande många gånger. Ska vi gifta oss eller ska vi skriva papper? Att skriva papper är det enkla valet för om man nu vill gifta sig så finns det ju 1000 olika sätt att göra det på - stort, medium, litet eller mini.... Ett tag ville jag ha ett litet bröllop med bara närmsta släkten och några få vänner, sen växte det i tanken och blev ännu lite större för att i nästa stund förvandlas till en väldigt intim minivigsel. Kommer man ångra något vid en minivigsel, känna att man gått miste om något?!
 
I veckan kom frågan upp om att vi kanske ska skicka en förfrågan om att skriva papper till en jurist. Men nu sitter jag här igen, har googlat lite och se vad som sägs om saken, hur man kan skriva, vad det kostar och det ständigt återkommande rådet från "experter" är att man ska gifta sig om man har barn för inga papper i världen kan ge samma trygghet och säkerhet. Så varför gifter vi oss inte bara?!?! Jag tror att jag är bromsklossen där då jag nog hela tiden velat ha det lite större, liksom ha hela det där paketet.
Men just nu sitter jag och funderar på om vi inte bara ska ha en liten vigsel med närmaste familjen ändå, bara få det gjort då jag tror risken är stor att det inte blir av alls annars.
 
Men om man nu bestämmer sig för en minivigsel så vill man ju ändå göra den speciell, något utöver det vanliga... och där är jag nu. OM vi skulle bestämma oss för en minivigsel, hur och var skulle man kunna ha det hela? Någon som har några idéer eller tips?
Läste att någon åkt till ishotellet i Jukkasjärvi men jag gillar ju inte kyla så det känns inte alls som en bra grej. Vet verkligen inte alls hur jag vill ha det?! Snacka om I-landsproblem, men det är ju så irriterande!
 
Nu är i alla fall stumpan snart 1 år och med andra år är det cirka 1,5 år sedan vi plussade och vi har fortfarande inte fått tummen ur!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: