Hakuna Matata

2014-03-12
17:48:46

Ångestframkallande serier /L
Det finns böcker/bokserier som får läsaren att bli en aning sinnessjuk. Här är några:
 
 
 
A. Meredith Walters - Find you in the dark series
 
Tonårstjejen Maggie har en trygg vardag med normala vänner, normala föräldrar och normala betyg. En dag börjar mörke, mystiske killen Clayton i hennes skola. Maggie förälskar sig och gör allt för att försvara Claytons beteende som människor runt om reagerar på. Clayton lider av en diagnos som gör honom oförutsägbar, deprimerad och självmordsbenägen. Maggie vill väldigt gärna vara personen som räddar honom från hans destruktiva beteende. Men det är inte lätt utan att förlora sig själv.
 
= Ångestframkallande att läsa.
 
  
 
 
 
Aleatha Romig - The Consequences series
 
Claire Nichols vaknar upp i en okänd herrgård och upptäcker att hon lever i fångenskap hos miljonären Anthony Rawlings. Utåt sett är han karismatisk och generös men det tar inte lång tid för Claire att se hans mörka baksida. Claires överlevnadsinstinkt övergår till någon form av stockholms-syndrom. Detta är en serie som är otroligt jävla bra rent utsagt och du kan verkligen inte förutspå någonting. 
 
= Ångestframkallande mind-fuck-läsning
 
 
 
 
C.J Roberts - The Dark Duet series
 
Artonåriga Olivia blir kidnappad och tillfångahållen i ett mörkt rum av en vacker man vid namn Caleb. Caleb växlar mellan att vara en varm famn för tröst till att behandla henne som ett djur utan värdighet. Calebs jobb är att träna kvinnor till sexslavar i trafficing-handeln. Hans enda intresse i livet är att utföra hämnd på den man som är ansvarig för hans otroligt hemska barndrom. Oliva är en viktig bricka i den planen. Men Olivias starka överlevnadsvilja är "charmerande" och deras relation blir allt mer komplicerad. Caleb får ett allt större behov att skydda Olivia och Olivia utvecklar stockholms-syndrom (eller är det äkta kärlek) för sin kidnappare.
 
= Hemska, sjuka scener och otroligt ångestframkallande läsning.
 
 
Taggar: A. Meredith Walters, Aleatha Romig, C.J Roberts, Find you in the dark, The Consequences series, The Dark Duet series;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: