Hakuna Matata

2014-01-02
09:33:01

Mitt 2014 /S
Jag gjorde det!
Som start på nyårsfirandet turades mina systrar, min svåger och jag om att ta en stund framför datorn för att teckna medlemsskap på ett av gymmen här i stan! Det är nog ganska precis tio år sedan jag ägde ett gymkort så det får väl kanske ses som något slags jubileumsfirande :p
Anledningen till att jag valde att teckna det var att det dels var ett väldigt bra erbjudande som gjorde att det nog är det billigaste årskort jag hade kunnat få tag i, i den här stan, och att det i detta pris ingår fri entré till badhusets motionsbassänger vilket passar mig jättebra som gillar att simma.

Så nu har jag alltså ett års medlemsskap på gymmet, det kommer att dras en summa från mig varje månad i ett års tid och helt plötsligt kommer det alltså att "kosta" mig pengar att vara lat och ju mer jag nyttjar kortet, ju billigare blir ju varje pass!
 
Målet är att åka dit minst en dag i veckan, men ambitionen ligger väl på två pass i veckan. Det känns lite pirrigt och nervöst men samtidigt är jag mer motiverad till en förändring än jag varit på länge! Extra kul är det ju att jag kan få sällskap eftersom vi var flera som teckna medlemsskap.
 
Idag blir det årets första träningspass. Dock inte på gymmet utan i bassängen då det var prova-på-pass på ett av badhusets vattengymnastikpass! Jag har faktiskt aldrig testat det så därför blir det ett pass idag med Gymsticks som de kallade det, och på lördag blir det ett pass med djupvattensgymnastik - hoppas det blir kul! Jag ska också sticka in näsan på gymmet och hämta ut mitt kort så att jag kan komma igång med träningen där nästa vecka.
 
Om 2013 var Selmas år så ska jag försöka göra 2014 till mitt år och satsa på min egen hälsa! Det i sin tur hoppas jag ger mig en energiboost så jag kan vara en bra kollega på jobbet och en ännu bättre sambo och mamma som har energi kvar att ge efter jobbet!
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: