Hakuna Matata

2014-02-08
19:18:15

Mardröm /S
Usch, idag vaknade jag upp på sämsta sätt med en mardröm färsk i minnet som lämnade en känsla som jag hade så svårt att skaka av mig. Jag drömde helt enkelt att min fina familj var splittrad, att jag och T hade separerat, hur jag gick från att ha en vardag med de jag älskar högst i min närhet hela tiden eller bara ett samtal bort - till att bli en varannan vecka förälder och tvingas leva vidare utan T vid min sida mot min vilja. Jag hade verkligen jättesvårt att skaka av mig känslorna när jag vaknade och jag kände mig genuint ledsen. Vet inte om drömmen kanske gav mig en insikt i hur livet skulle kunne förändras om man inte tar hand om varandra och relationen.
Jag har redan lite lätt ångest över att börja jobba och hur lite tid det kommer ge mig med Selma, bara några ynka timmar på eftermiddagarna när man samtidigt ska få ihop livspusslet med hundpromenader och matlagning innan det någon timma senare är sovdags - att man då ovanpå det bara skulle få de där ynka timmarna varannan vecka känns nästan outhärdligt.
Eller att bli lämnad av den man älskar och tvingas se den personen gå vidare, att vara en del av varandras liv men ändå inte ha varandra som stöd, som den som står en närmast. Tack vare Selma är vi för alltid bundna till varandra, och jag hoppas att det för resten av vårt liv enbart kommer att vara något positivt, och inte något vi kommer uppleva som jobbigt och plågsamt genom en separation.
 
Usch, jobbiga tankar som sagt och drömmen höll sig kvar länge i huvudet. Skönt nog var det ju helg så jag kunde få krypa intill honom en stund i sängen innan det var dags att kliva upp.
 
Resten av dagen bjöd på födelsedagsfika hos syster och svåger och nu blir det en lugn hemmakväll för resten av slanten vilket passar bra då jag är dödstrött den här helgen av någon okänd anledning! Igår såg vi Hunger Games: Catching fire, och mot slutet var jag så trött att jag mådde illa. Men filmen var bra och jag längtar efter att få se fortsättningen! Vi får väl se om vi kanske hittar någon bra film till ikväll också :)
 
Trevlig helg!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: