Hakuna Matata

2014-12-07
13:56:47

Where to go... /S
Vi har valt att hålla bröllopet minimalt men vill ändå göra en grej av det och då är en bröllopsresa så klart given! Svärmor har redan lovat att ställa upp som barnvakt under en vecka och ett bidrag till resa blir present från båda våra föräldrar. Så den stora frågan är var man vill resa?!
Vi hade från start siktet inställt på N.Y. men intresset har avtagit allt eftersom - vi vill gärna dit någon dag men det känns kanske inte som den sortens resa vi vill göra på vår bröllopsresa. Istället lockar sol, bad, härliga stränder - möjligheten att bara få slappna av tillsammans där ingen av oss behöver sitta med ett vakande öga över vår dotter. Möjlighet till några utflykter... Och eftersom det är en vecka som är max så får det ju heller inte vara alltför lång restid... så var åker man? Någon som har några tips?
 
Har försökt googla fram lite tips men det är inte så lätt. Hittills är det destinationer som skopelos (ön där Mamma Mia spelades in till stor del) och Korsika som många tipsar om men jag vet inte... Får nog kika lite mer!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: