Hakuna Matata

2014-12-09
18:51:00

Pippapp pippapp /S
Idag har jag varit och tittat på världens goaste lille tomtenissa som deltog i sitt första lussefirande! Idag har det varit kallt och marken och träden har varit täckta med frost, det tillsammans med en mörk eftermiddag och massor av små tomtar, lucior, stjärngossar och pepparkaksgubbar gjorde att lite julkänsla infann sig. Barnen sjöng högt och glatt och var så duktiga! Selma satt stilla på sin plats under hela firandet och tittade runt på alla stolta föräldrar och syskon och kompisarna som sjöng. Det har tränats inför detta uppträdande och Pippapp (Tipptapp) har sjungits av och till under senaste veckan.
 
Själv har jag spenderat två dagar på hemmaplan efter något som jag eventuellt var magsjuka. Efter en supermysig söndag med julmarknad tillsammans med J&F efterföljt av adventsfika hemma hos dem, så kröp vi ner i veckan hemma på kvällen. Jag mådde lite illa vilket snart blev väldigt illa samtidigt som jag hade kramp i magen.
Om det faktiskt var magsjuka vet jag inte, förmodligen inte men jag var galet trött hela måndagen och för att vara säker på att inte smitta någon på jobbet så blev det en hemmadag även idag. Men imorgon är det jobb som gäller igen, och på kvällen väntar möten på två av stans restauranger då vi ska kolla läget för bröllopsmiddag i maj :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: