Hakuna Matata

2014-12-15
08:01:08

feber /s
Då satt vi här igen... När lilla damen vaknade i morse kändes hon ovanligt varm och det var såklart feber. Det känns som att det varit en del av den varan den sista tiden. Skönt nog kan hon ju numera sitta på film en längre stund, särskilt om det handlar om Pippi. Jag tycker inte tv /skärm ska ersätta mig men då det är i stort sett det enda som jag vet att hon lugnar sig en stund så får det bli så. 
Igår kläddes julgranen så vi har det extramysigt nu  - hon tittar på Pippi och jag njuter av granen.

I helgen har jag och Selma bott hos mina föräldrar medan T haft huset fullt av vänner från Linköpingstiden. Det blev en playdate med halva mammagruppen som vi hängt med från start, och båda de mammorna väntar nu tillökning! Det kändes jättekonstigt att se hur ena mamman hade en 6månadersbula! Det känns som att det var alldeles nyss vi satt där med magarna och väntade på våra små, men våra småttingar är ju verkligen inga bebisar längre även om det är svårt att förstå.

I övrigt så närmar sig julen med stormsteg och det skapar en viss stress då det fortfarande återstår en del klappar. Och jag som brukar vara tidig med allt pynt har inte fått upp en enda tomte än! Jag längtar verkligen efter julledigt och tanken på att jag ska vara föräldraledig varje onsdag hela våren gör att jag inte känner samma stress över att maxa denna ledighet då jag och Selma kommer ha en egen mysdag tillsammans hela våren <3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: