Hakuna Matata

2014-08-14
21:55:00

Tillbaka till vardagen /S
Då var man igång igen!
 
Sista semestertiden blev det en cykeltur som planerat. Det blev en mysig dag i Arvika med Selmas farmor,farfar, faster och Ts faster och kusin- Vi cyklade runt en liten sjö på en jättemysig liten väg och tog ett lunch och badstopp längs vägen. Selma som älskar att åka cykel njöt av dagen lika mycket som oss eller kanske mer.
En liten fotosession blev det också men tyvärr inte med ett lika lyckat slutresultat som förra gången på grund av att vi dels fotade utomhus vilket är svårare att få till + att den lilla damen numera är allt annat än lugn och stilla, och på något lekhumör var hon inte heller riktigt. Några bra bilder hoppas jag i alla fall att det kan bli i slutändan när fotografen lagt en hand på dem.
På hemmaplan blev det inte så mycket gjort som jag hade tänkt då lusten verkligen inte fanns. Men T har nästan slutfört sommarens viktiga projekt att måla fönster vilket känns skönt.
Sista lediga dagen blev det en playdate med kompisarna från föräldragruppen. Det var verkligen konstigt att se hur stora våra små pluttisar har blivit, nästan lite svårt att ta in! Det blev också ett besök på Selmas förskola då det var dags för vårt första föräldramöte som förberedelse inför inskolningen som drar igång på måndag. Det kändes väldigt bra med både lokaler och personal men jag blev lite nervös trots allt, att behöva lämna över vår juvel till någon annan än oss. Lite trist kändes det också att mer än 2 tredjedelar av gruppen bestod av tjejer. Det behöver i och för sig inte vara negativt men vår kavata tjej tror jag skulle trivas bra tillsammans med lite grabbar som det ofta är lite mer fart på. Jag får väl istället hoppas på att det finns gott om tjejer i gruppen som är av samma skrot och korn som vår lilla virvelvind.
 
Själv kastades jag in i verkligheten igår, mitt i inskolningstider, nya kollegor och barn som får samsas på en och samma avdelning i väntan på öppnandet av nya avdelningen. Idag var det lugnare när de äntligen fick komma in i sina nya lokaler och vi kunde lite smått börja fundera över hur vi ville utforma vår avdelning miljömässigt. Under eftermiddagen kom vår chef och hjälpte oss men hon var lite väl snabb i tanken ibland så jag var helt slut när kvällen kom och vi äntligen fick gå hem. Jag är verkligen inte en person som tar snabba beslut i vissa avseenden, jag vill tänka, reflektera och se saker ur olika perspektiv innan jag bestämmer mig men den tiden fick jag inte riktigt idag. Men i stort sett klara blev vi i alla fall och det blev nog ganska bra i slutändan. Att börja mitt i veckan känns som ett bra beslut då helgen trots allt är efterlängtad redan!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: