Hakuna Matata

2013-10-31
14:11:44

Trötter /S
Om igår var en mysdag så är det här en tröttisdag!
 
Jag har fortsatt att kampen om att försöka få Selma att somna tidigare om kvällarna och har därmed konsekvent gått och lagt henne när hon börjar bli riktigt trött runt 19.30-20, och förutom lördag och söndag natt så har det väl gått rätt dåligt får jag nog lov att säga då jag själv blivit liggandes bredvid henne hela kvällarna tills dess att det är dags för mig att sova också. Hon somnar in snabbt varje kväll men vaknar ju upp efter bara en kort stund, och istället för att hon får följa med upp som vanligt så har jag nu alltså försökt få henne att somna om men det har väl gått sisådär. Ibland lyckas jag men hon somnar aldrig tillräckligt djupt för att jag ska kunna gå, eller också vaknar hon medan jag ännu ligger kvar och tittar på mig med världens leende och pratar, tjuter, drar sig i tårna och visar helt plötsligt inga trötthetstecken alls. Men skam den som ger sig tänker jag som åtminstone tänker ge försöket MINST en vecka, och där är vi på lördag.
 
En annan grej som det här har lett till är att hon av någon anledning har vaknat OFTA om nätterna från att i stort sett ha sovit sig igenom dem. Inatt vaknade hon nästan en gång i timmen, dels för att äta men vid två tillfällen börja hon prata och var hur pigg som helst...
 
...där av har jag idag en tröttisdag! Jag känner mig heeeelt slut medan hon är lika glad som vanligt och dessutom så pigg att hon bara sov middag under den timman vi gick vår promenad med Pepsi och därmed inte gav sin mamma någon chans till vila då heller.  Vädret bidrar väl också en del då det till skillnad från igår är riktigt höstväder med regn, blytunga moln och riktigt blåsigt. Nu har jag tänt en liten brasa och dragit på ett par sockar i ett försök att få upp värmen och mysa till det då jag hoppas att den lilla damen börjar bli trött nog för en eftermiddagsvila så mamman får vila ;)
 
Idag är det skönt nog minifredag här hemma då pappan i huset är ledig imorgon så när han väl är hemma ska jag ta mig lite egentid och försöka vakna till liv så vi kanske kan få till en myskväll (om nu inte även denna kväll ska spenderas klistrad till min dotter i sömnförsöket).
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: