Hakuna Matata

2013-10-27
22:59:49

Nya ansikten /L
Efter att Charlie Hunnam hoppade av filmatiseringen av Fifty shades of Grey så började spekulationerna snabbt på vem som skulle ersätta honom. Personligen har jag hela tiden önskat att de skulle vara någon relativt okänd som landade rollen som Mr. Grey. Min önskan är uppfylld. Ny Mr. Grey är Jamie Dornan, ser visserligen lite för snäll ut enligt min personliga syn på Mr. Grey men det ska bli kul att se resultatet. 
Nu är också brorsan Elliot Grey satt, spelas av Luke Grimes.
 
 
 
Christian och Elliot
 
Taggar: 50 nyanser av honom, 50 shades of grey, Böcker, Charlie Hunnam, Christian Grey, Elliot Grey, Fifty shades of grey, Film, Jamie Dornan, Luke Grimes;

Kommentar:
#1: Sandra

Nackdelen med att läsa bra böcker som ska bli filmer är att man har en sån bestämd tanke om hur karaktärerna ser ut och jag säger som dig den här killen ser alldeles för mesig ut - det ska ju vara en hunk och inte en prettyboy. Jag var ju förvisso besviken på Hunnaman men efter att ha börjat kolla på Sons of anarchy så hade jag iiiiinga problem längre med honom så jag kanske ändrar uppfattning igen när jag väl sett filmen ;)

2013-10-28 @ 12:33:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: