Hakuna Matata

2013-11-29
10:33:16

Trött, tröttare, tröttast /S
Så skulle man nog kunna beskriva vår familj just nu!
 
Det har varit några nätter med orolig sömn från lilla stumpans sida, vaknat flera gånger under natten och inga snabba smidiga omnattningar, utan istället en del skrik. Inatt var jobbigast hittills, hon somnade som vanligt vid 20-21 men vaknade när vi la oss vid 23 och efter det var det skrik och gråt större delen av tiden fram till 02.30.
 
Med andra ord är jag rejält mosig idag. Nu ska vi snart ta en promenad så att den lilla damen somnar och förhoppningsvis sover gott några timmar för idag flexar pappan ut lite tidigare så att vi kan åka och simma idag istället för på söndag. Fram till jul är det nämligen en lite trist period då han ska upp till Stockholm varje vecka någon natt för jobbet, med start den kommande veckan med två nätter borta.
 
Med de i åtanke så tror jag det får bli en väldigt lugn helg. Eventuellt väntar lite fotografering inför en julklapp, det ska också tas kort som kan passa som julkort, nästa vecka är det också julfest med jobbet för min del så jag hoppas även på att få lite shoppingtid under helgen. På söndag är det första advent och det är med andra ord hög tid att börja ta fram lite pynt. Jag har tänkt göra det hela veckan men tiden har inte räckt till...
Det är verkligen lite utav ett mysterium hur lite tid det känns som man har som föräldraledig. Det borde ju kännas som att man har hur mycket tid som helst kan jag tycka men så är verkligen inte fallet.
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: