Hakuna Matata

2013-11-22
09:40:42

Där kom det... /S
...det där bakslaget jag väntat på!
 
Det kom i den form som alla "erfarna" föräldrar pratar om när man stolt berättar att nu minsann har vi fått till rutiner... Helt plötsligt blev nämligen vår lillskrutt jättesnorig och vi vet ju alla hur hemskt det är att försöka sova med en täppt näsa, och precis lika jobbigt var det så klart för Selma som vaknat ofta inatt och varit ledsen, och den trötta mamman har fuskat och ammat varje gång fast hon inte var hungrig alla gånger.
 
Jag trodde redan igår att det kanske var något på gång då hon var så himla rosig om kinderna under besöket på öppna förskolan. Jag har dock jättesvårt att känna av febervärme med handen. Nu tror jag kanske inte att hon hade feber men en ordentlig förkylning kanske det blev i alla fall. Det känns åtminstone skönt att det är fredag idag så vi får vila tillsammans hela familjen i helgen och kan hjälpas åt lite mer.
 
Under veckan som gått har vintern plötsligt anlänt. Det har inte kommit någon snö men kylan  har definitivt slagit till, och i samband med att man vaknat och tittat ut på den frostvita trädgården så har äntligen jullängtan slagit till med en vecka kvar till adventshelgen!
 
Jag har av någon anledning gått och haft ångest över julen och nyåret, att behöva möta år 2014 då det känns som att klockan börjar ticka ner allt fortare på min föräldraledighet som når sitt slut sista mars. Under veckan blev det ett besök till jobbet, ett riktigt besök sedan jag gick hem där jag i lugn och ro pratade med kollegor och tittade vad som hade hänt i lokalerna och jag tror att det kanske lindrade min ångest lite. Jag kan ju inte påstå att jag VILL börja jobba igen men det kanske inte behöver vara så hemskt jobbigt som jag inbillar mig att behöva gå tillbaka. Mina kollegor har verkligen gjort ett kanonjobb under hösten då man gått från 1-6 avdelningar till en 1-3 och en 3-6. Under min tid hemma har vi även fått en ny chef som verkar väldigt drivande i positiv bemärkelse och som verkligen har satsat pengar på förskolan som man varit i behov av läääänge.
 
Så nu känns det som att jag släppt alla de där negativa känslorna för en stund i alla fall och bara kan njuta av min favorithögtid som närmar sig med stormsteg :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: