Hakuna Matata

2013-11-17
18:40:16

ännu en första gång /s
Igår var en alldeles vanlig dag men också väldigt lyxig för min del...
 
Igår var nämligen första gången som T tog hand om nattningen av Selma helt själv. Förut har vi i stort sett bara lyckats söva ner henne genom att jag ammar. De senaste kvällarna har jag dock ersatt bröstet med vällingflaskan som hon till slut lärt sig ta. Eftersom jag lyckats med det så fick så klart även T testa det.
 
Jag trodde kanske att han skulle klara det men att det skulle gå så otroligt smidigt som det gjorde trodde jag nog inte. De myste med ett kvällsbad, ta på pyjamas, bokläsning och allra sist släcka ner och lägga sig med vällingflaskan och det dröjde inte många minuter innan hon sov och han kom tassande ut ur sovrummet. Hon vaknade som vanligt efter en stund, och pessimisten i mig var övertygad om att det var "kört" så jag skulle få amma henne ändå, men T tog till flaskan igen, och när all välling var slut strök han henne över ryggen tills hon somnade och hon sov då resten av kvällen tills dess att vi gick och la oss vid 12!! Så smidigt! Jag brukar få springa fram och tillbaka mellan sovrummet och TVn och söva ner henne på nytt, men han behövde bara gå in en enda gång till.
 
 
Nu hoppas jag på att det helt enkelt är enklare för honom som inte luktar bröstmjölk så att vi kan få fler kvällar med så smidiga nattningar :)
 
Om inte annat var det härligt att få se lyckan i Ts ögon över att ha fått natta sin dotter ordentligt för första gången <3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: