Hakuna Matata

2013-11-13
20:00:57

15 september 2014 /L
27 december är lillan beräknad. Jag har känt mig mer och mer sliten sista tiden, varken kontor eller avdelningstid har lockat. J jobbar dessutom en del kvällar så jag känner att en 2-åring själv hemma med tung kropp bidrar en hel del till att kroppen protesterar. Så i måndags blev jag 100% sjukskriven, då ska jag egentligen gå i mammaledighet 9 december. Så nu är jag hemma! 
 
Man får alltid dåligt samvete för kollegor när man inte kan jobba som tänkt men nu har både läkare och jordmor sagt att det var dags att avsluta jobbet, så det fick bli så ändå. Jag hade en vecka 50% men slutade ändå upp med att jobba övertid varje dag då jag inte klarar att säga nej till mig själv. 
 
Nu har jag skickat in papprena till NAV som betalar ut mammapengar. Något sent... får hoppas att jag får pengar i tid så vi har inkomster som vanligt ;) 
Jag ska vara hemma fram till 15 september 2014 sedan har J pappaledigt fram till januari då lillan har barnehageplats. En av fördelarna med att jobba i privat barnehage är att man gärna får en platsgaranti ;) Väldigt skönt!
 
På tal om jobb så håller fortfarande tillsynet på att sammanställer all information. Jag var på "intervju", läs: förhör, förra veckan. Även fast man vet att man gjort sitt jobb blir man ändå så osäker i sådana situationer. Väldigt många frågor hur saker fungerar i vår barnehage, ex hur garanterar jag som ledare att alla följer rutinerna? Alla som arbetar med andra människor vet ju att det är bara så mycket du kan göra, men i grund och botten måste du ju bara lita på att folk gör sitt jobb. Att vi har ett schema där man signerar när man bytt en blöja betyder egentligen inte en garanti för att det faktiskt blivit gjort. Men vem har tid att följa alla runt och kontrollera?
 
Ibland blir man bara så trött.
 
Kram!
Taggar: Arbete, Baby, Barn, Gravid, Vecka 34;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: