Hakuna Matata

2013-05-19
11:56:44

Sängpremiär /S
Inatt fick vår lilla skrutt inviga sin spjälsäng på riktigt!
Hittills har hon fått sova mellan oss i sitt babynest för att vi båfa ska kunna se henne och ha henne nära och för att jag skulle slippa gå ur sängen varje gång det var dags för amning. Trots att det är jättemysigt att ha henne så nära så blir det också lite trångt i sängen trots att vi har en stor 180cm bred säng! I och med att lilla fröken bajsar heeela tiden (känns det som) så måste vi ändå kliva upp varje gång hon vaknar för amning för att även byta blöja så kändes det värt att bära in hennes spjälsäng i sovrummet.
Efter en ganska jobbigt natt igår så var jag ganska sliten så att få sova utan henne i sängen + att hon bara vaknade en gång för nattamning, var helt underbart!! Nu hoppas jag att hon fortsätter sova lika bra i sin säng nu när T ska tillbaka till jobbet och jag får ta allt ansvar över nätterna.
 
Igår hade vi Eurovisionmys här hemma! Hittills har vi inte sett ett enda program av vare sig Melodifestivalen eller Eurovision men finalen är ju alltid lite rolig att se trots allt, särskilt när det sänds från Sverige. Jag måste säga att jag tycker att det var en riktigt bra sändning vad gäller Petra Medes insats, spexen o.s.v.. För en gångs skull tycker jag också att rätt låt vann - konkurrensen var kanske inte stenhård heller kan jag tycka...
 
Idag är det liiiiiite svalare efter en nästan olidligt varm dag igår och det är dags att inviga gräsklipparen då växtligheten fullkomligt exploderat under de senaste dagarna både vad gäller gräsmattor, träd och blommor. Det känns inte riktigt som att vi hinner med då jag gärna hade haft vår odlingshörna färdig så att vi kunnat så lite men det kommer väl, vi har ju i alla fall börjat.

Lite senare idag kommer det lite grillgäster i form av några kompisar så jag hoppas att värmen och solen håller sig kvar tills dess! Det ska också plockas lite här hemma idag då vi får hembesök från BVC imorgon. Jag vet att det är för att skapa kontakt och inte kontrollera hemmet men ändå - man vill ju ändå att det ska se städat ut! Som tur är kommer hon inte förrän under eftermiddagen så lite tid ska det nog finnas att plocka även under morgondagen ;)
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: