Hakuna Matata

2013-03-04
17:55:52

The marriage to a billionaire series /L
I helgen läste jag de två uppföljarna till "The Marriage Bargain". #2 The marriage trap och #3 The marraige mistake
 
The marriage trap handlar om billionären Michael Conte som måste lura sin mamma att han är gift. Hans yngre syster vill gifta sig men får inte lov så länge det äldsta barnet (Michael) inte är gift. Av en händelse ska Maggie (syster till Nick i The marriage bargain) till Milan och Michael övertalar henne att ställa upp på lögnen. Väl i Italien uppstår såklart äkta känslor.
 
The marriage mistake handlar i sin tur om Michaels yngsta syster Carina Conte. Hon har sedan barnsben varit förälskad i Michaels bästa vän Max Gray. Carina sliter med att få familj och Max att se henne som en vuxen kvinna med eget liv. Efter studierna ska hon lära sig hur familjeföretaget fungerar, vilket Max får ansvar för. Och hon gör allt för att han ska se henne.
 
Jag tyckte om The marriage bargain men tyvärr är inte uppföljarna lika bra. De påminner mycket om varandra. Det blir väldigt förutsägbart. Jennifer Probst tycks gilla Hollywood-slut där en av karaktärerna gör en stor insats för att visa sin kärlek. Skitlöjligt men det hör liksom till den här typen av bok. Man förväntar sig inget annat ;-)
 
Den fjärde boken "The marriage merger" kommer i juli. Jag kan redan nu gissa vem och vad boken handlar om!
 
Taggar: Jennifer Probst, The marriage bargain, The marriage merger, The marriage mistake, The marriage to a billionaire series, The marriage trap;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: