Hakuna Matata

2013-03-03
20:08:00

Laddade batterier /S
Söndag igen men det söndagsångesten är för en gångs skull inte så jobbig då jag faktiskt  haft en riktigt bra helg - mycket tid med darling med lite ventilerande samtal, solskenspromenader tillsammans med vovven, ett städ/jobbryck på hemmaplan, kolla in utbudet på Chilli igen med sambon som sällskap, lite social tid när vännen C firades igår, jag valde dock att avvika efter några timmar då det bara var jag och grabbarna, förvisso inget fel med det men till slut tog tröttheten över.
 
Idag har jag tankat D-vitamin och energi genom en långpromenad i solen, årets första utefika och invigning av den underbart sköna solstolen vi fyndade på Chilli. Hade jag bara fått sitta lite längre hade jag med största säkerhet somnat där i solen när man kände värmen och hörde snön droppa och fåglarna kvittra - men innan jag hann slumra till bjöd T på mat innan vi tog en sväng för att kolla soffa för tusende gången. Nu har vi dock nääääästan bestämt oss för en - storleken är bra, komforten skön priset super MEN det är sofftyget och soffans kvalité som gör att vi tvekar lite fortfarande och då det inte är någon stress så tål det att funderas på ännu en gång innan beslut tas...
 
http://www.sommarlagret.com/wp-content/uploads/2012/04/Milan_U-soffa_D3A_1373662.jpg
Här är soffan vi tänk oss fast i en annan form då vi inte har tänkt oss divandelen. Men vi är inte överens om vilket tyg vi tror blir bäst då T gärna vill ha tyget på bilden (som egentligen är min favorit med) men det är ett fintrådigt tyg som jag inte tror är lika slittåligt som de grövre tygerna även om försäljaren hävdar det. Det grövre tyg som jag funderar på är också grått men mer melerat så det blir lite mörkare - inte lika fint i färgen men jag tror att det kanske passar bättre i vår familj som har en hårig dreglande spaniel som gärna hoppar upp med framtassarna oavsett om de är torra eller blöta med lervatten, och snart har vi även en liten bebis med allt vad de innebär från dregel, spya och kladdiga små fingrar... Men som sagt, vi får ta en snabbrunda i de andra butikerna och se om det finns någon soffa som kan matcha denna eller om vi slår till på den (efter att striden om tyget är avklarat).
 
Den här veckan börjar och slutar med en tidig dag skönt nog, på torsdag har vi dock utbildning på kvällen så det blir en lååååååååång dag då jag jobbar 6.30-20.00. Vi ska få en föreläsning/guidning i lekpedagogik som vi ska komma igång med på vår förskola. Spännande men så långa dagar lockar verkligen INTE, och ännu mindre nu när jag är gravid och blir ganska trött efter en normal arbetsdag.
En annan tråkig sak är att T åker till Trysil torsdag till söndan så jag vet inte vad jag och Pepsi ska underhålla oss med för att få tiden att gå... Ett frisörbesök ska jag i alla fall försöka boka in då mitt hår är i STORT behov av en uppfräschning då vartenda hårstrå slutar med en kluven hårtopp för tillfället!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med darling!
 
Hoppas ni haft en lika härlig och solig helg som mig!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: