Hakuna Matata

2013-03-30
11:04:39

Glad påsk! /S
Den här påskledigheten inleddes på bästa sätt med ett kök fyllt av vänner som trängs runt köksbordet och njuter av årets första grill. Det var även en del hemvändare vilket alltid gör det lite extra roligt då det är sällan manhar möjlighet att samlas alla samtidigt.
Skärtorsdagen var också då jag började min förvandling till en flodhäst! Jag valde nämligen att skippa de otroligt osexiga men superbra stödstrumporna för att kunna ha klänning och strumpbyxor när gästerna anlände. Det gick bra hela kvällen, men när gänget skulle bege sig mot bussen och jag reste på mig efter den långa sittningen så är mina fötter ENORMA! När jag väl fick gå och lägga mig hade mina anklar försvunnit, fötterna växt 10 storlekar och där mina anklar satt var nu bara en klump och det har inte gått tillbaka ännu! Visst, de ser inte så hemska ut som i torsdags natt men vätskan är helt klart ett faktum och fötterna är lite svullna hela tiden och stödstrumpor är ett måste, likaså att lägga upp fötterna en stund under dagen. Jag de sista dagarna vaknat på morgonen av att ena eller båda händerna helt har domnat bort, vilket är fruktansvärt obehagligt, men det har väl också med vätskan att göra!
 
Idag är det i alla fall påskafton och efter en väldigt lugn dag igår med enbart ett fika/lunchbesök hos syrran så blir det idag lite pajbakning och tvätt av bebiskläder innan vi åker mot sommarstugan för lite påskfirande med Ts familj, och för att njuta av solen!
 
Morgondagen är fortfarande ett oskrivet blad medan måndagen kommer att spenderas med att tapetsera barnrummet med cover up-tapeten så att vi kan ta tag i målandet framöver. Jag börjar känna en viss stress och vill bli klar med de sista punkterna nu. Det är inte många saker kvar på listan att ordna, men jag kommer inte kunna slappna av helt innan de är avprickade och vi är helt redo för Litens ankomst!
 
http://blogg.engfors.se/wp-content/uploads/2011/04/kyckling_1206146283_21432247_84727237.jpg
 
Återigen - GLAD PÅSK!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: