Hakuna Matata

2013-06-17
16:51:14

Måndag /S
Nu är vi inne på slutspurten innan T går hem på 5 veckors semester - bara 2 veckor kvar!
Dagarna rullar på i rasande tempo så det ska nog gå fort. Den senaste tiden har vi njutit av solen och börjat gå in i semesterläge på allvar. I lördags skulle vi hejat fram T på Stadsloppet men typiskt nog åkte han på en dunderförkylning under veckan som var som värst under lördagen för att sedan vända och bli bättre. Så istället fick han göra oss sällskap och agera hejarklack istället. Solen sken och himlen var blå så det fick bli lite picknick intill löparna, helt skönt var det dock inte då det blåste en hel del.
På lördagen åkte även T iväg och köpte en trädgårsgrupp åt oss - äntligen! Den invigdes direkt med pastasalladslunch i solen. Vi har tvekat och velat en hel del så jag hoppas verkligen att det är en bra grupp vi har köpt. På lördagskvällen begav sig T mot stan för en kväll med grabbarna medan jag och Selma åkte på kalas för att fira Selmas kusin som fyllt 6 år. Som vanligt var det livat med kusinerna som lekte vilt och högljutt - Selma sov sig dock igenom hela kalaset medan jag fick njuta av god sallad och den superfina tårtan som syrran gjort.
 
Idag har jag och Selma promenerat tillsammans med S och hennes lilla R som är 3 veckor yngre än Selma. Det är riktigt kul då de flesta i föräldragruppen verkar vara intresserade av att hålla kontakten. Än så länge har vi ju inte träffats så mycket men det beror väl kanske mest på att vi ligger så olika till - Selma blir ju 7 veckor imorgon och då har inte ens de sista bebisarna fötts, och andra är hemma och försöker lära känna sin nya bebis. Vi som var först börjar ju ändå känna oss ganska inne i det så att man börjar känna att man vill komma hemifrån och träffa andra och inte bara ägna sig åt bebis. Till hösten tror jag i alla fall att vi kan komma att ses lite då och då. Vi har i alla fall skapat en liten grupp på Facebook där vi har ganska tät kontakt med varandra vilket är kul.
 
Nu är vi inne på midsommarveckan också. Vi har inte haft något planerat då familjen ska iväg på egna firanden och vi hade räknat med att kompisgänget skulle iväg också men istället kommer de flesta av dem hit på lite grillkväll vilket ska bli kul. Det gäller väl bara att hålla tummarna för att Selma har en bra kväll och somnar i tid så inte hon har en gnällig sådan, för då är det ju kanske inte så kul att ha huset fullt i folk - men man kan ju inte isolera sig för att hon KAN ha en dålig kväll, vi får helt enkelt testa!
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: