Hakuna Matata

2013-06-12
16:24:52

+1,5 /S
Idag ställde jag mig på vågen igen efter att ha hållt mig borta från den en vecka då det ändå bara stått still på + 6-7kg och jag har ställt in mig på att det kommer att få kämpas för att bli av med dem.
 
Gissa då om jag fick ett stort leende på läpparna när det nu bara återstår 1,5kg innan jag är tillbaka på den vikt jag startade min graviditet med, det betyder att jag tappat 16,5 kg på ganska så precis 6 veckor. Jag kan ju inte påstå att det är min intensiva träning som gjort det då jag bara promenerat ca 3 km/dag, dock har jag försökt hålla tempot uppe. Det är nog snarare en kombination av promenader, mindre chokladätande och amning (förbrukar mer kalorier när man ammar). Min stora förhoppning är att det ska fortsätta neråt och passera även startvikten då jag verkligen skulle vilja tappa 10kg till för att känna mig bekväm med min kropp, och allra helst 15kg för att känna mig riktigt nöjd. Men det är väl bara att fortsätta som jag gjort antar jag men att öka träningsintensiteten. Om inte annat så känner jag ju hur välbehövligt det är att träna upp min bålstyrka då jag blir jättetrött i ryggen efter bara en kort stund bärandes på Selma, och jag bör också komma igång med mitt knäprogram för att inte riskera att det smäller till där för det vore verkligen en mardröm nu när man är hemma med henne...
 
Nu ska jag leta reda på en ny bok då jag läste ut andra boken i Crossfireserien igår. Jag har verkligen en hatkärlek till den serien då jag egentligen på riktigt tycker att storyn är väldigt B med alldeles för många genvägar i storyn, för mycket sex och för vulgärt språk vad gäller sexscenerna MEN jag får ju också erkänna att jag slukat böckerna då man lätt kommer in i dem och man vill ändå veta hur det hela kommer sluta.
 
Ikväll ska vi iväg och titta på/köpa ett begagnat babygym till stumpan som jag äntligen hittat till ett bra pris, men efter det tror jag det ska göras en storbeställning av pocketböcker för det är verkligen skönt att få sätta sig och bara läsa under de stunder Selma somnat och man får vara ute och njuta samtidigt. Några tips på lättlästa böcker i en annan genre än erotiksidan då berättelserna verkar vara alltför lika varandra...?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: