Hakuna Matata

2013-01-15
20:55:23

wake-up call /S
Igår kändes mitt "dåliga" knä lite skumt under kvällen och när det var dags att gå och lägga sig provade jag att klämma på det och börja det på olika sätt och jag insåg att det stramade rejält när jag böjde det och efter att ha känt och jämfört så känner jag att det är lite varmt och svullet.
 
Genast börjar tankarna snurra i huvudet om att det är dags igen - nu snart smäller det och hoppar ur led igen - min absolut största skräck då det är den värsta smärta jag upplevt och jobbigaste mentala rädsla jag upplevt, för har man en gång upplevt det är man livrädd för att det ska hända igen.
 
Jag bestämde mig i alla fall för att åka och jobba idag då jag trots allt inte hade ont och jag skulle sluta tidigt. Väl på jobbet imorse fick jag dock huggsmärtor vid några tillfällen och knät har stramat och känts rejält stelt av och till under dagen så ganska tidigt bestämde jag mig för att härda ut under dagen men ta en sjukdag under morgondagen för att se om vila hjläper (något jag ordinerats vid ett annat tillfälle när knät svullnade). Väl hemma fick jag sms av kollegan som bestämt åt mig att jag skulle vara hemma även torsdag för att verkligen vila knät (+ att det är stor risk att vikarierna  tar slut om jag väntar med att bestämma mig).
 
Jag hoppas och försöker tänka positivt och tänka att det bara är ett litet gupp i vägen, något som går över på någon dag och inte är början på nya problem. Det mest positiva med det är väl att jag verkligen inser att det är dags att ta tag i knäträningen som legat nere i flera månader - för jag VET ju innerst inne att den träningen är jätteviktig - och ännu viktigare nu när jag är gravid!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: