Hakuna Matata

2013-01-16
11:27:49

Sista trippen /S
Som jag redan nämnt en gång så fick jag helt plötsligt en tanke om att jag och min fina självklart måste hitta på en sista grej tillsammans bara vi två, något som innefattar mer än en händelse en kväll här i stan.
 
Därför har jag nu ägnat förmiddagen åt att kolla runt vad det kan finnas för roliga event i Stockholm den kommande tiden som vi skulle kunna göra. Jag hittade ganska snart något jag mer än gärna tittar på, nämligen Jesus christ Superstar! Den går fram till och med början av mars och det är väl ungefär så långt fram i graviditeten jag kan tänka mig att åka iväg då jag kan tänka mig att det kanske blir väldigt tungt den sista tiden att turista för kroppens del. Nu ska jag bara se vad T tycker om två hotellnätter i Stockholm med en sådan föreställning som höjdpunkten, men jag tror inte han har något emot det. Förutom föreställningen skulle jag gärna gå på något museum, kika lite i affärer och köpa lite bebiskläder kanske, och gärna hälsa på J&S och deras lilla tjej när vi ändå är där.
 
Det känns både spännande och konstigt att tiden med bara oss två snart är över för att välkomna en ny liten varelse som för evigt kommer vara en del av oss. Jag känner hur nyfiken växer mer och mer inför tanken på vem det är som gömmer sig där inne... Vi har ju fått ett utlåtande om att det troligtvis är en liten tjej så det är väl mest där mina tankar rör sig... kommer hon få mitt blonda hår eller Ts mörka... kommer hon få mitt självfall eller kommer hon få stora lockar, kommer det vara en aktiv oxh extremt nyfiken liten tjej eller är det mina lugna dämpade sidor som går vidare...?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: