Hakuna Matata

2013-01-27
13:38:41

Lite som ett dåligt skämt... /S
Den här veckan har varit tuff med långa jobbdagar och en trötther som stundvis känts överväldigande. När helgen väl kom var det som en befrielse och jag hade bestämt mig för att den skulle ägnas åt vila, babyförberedelser, och mys med vänner och familj.
 
Fredagen spenderades på hemmaplan framför filmen Modig då vi båda var så trötta. Filmen var helt ok men kanske inte så mycket humor som jag som vuxen önskar från en animerad film, eller kanske var jag bara för trött för att uppskatta den fullt ut. På lördagen var vi uppe i tid för en gemensam frukost innan T blev upphämtad av pappa för några timmars isfiske, under tiden de var borta kom syster med syskonbarn för att hålla mig sällskap. Någon timme senare återvände fiskarna och det blev lite lätt lunch och fika, något som kändes välbehövligt då jag kände mig yr och lätt illamående, något jag antog berodde på blodsockerfall. Sällskapet åkte och vi gjorde upp restaurangplaner inför kvällen med ett par vänner. Jag som fortfarande inte kände mig helt på topp la mig på sängen en stund för att vila innan vi åkte för att titta på vagn - det blev bara en snabbtitt då vi träffade på världens sämsta försäljare som fick oss att tappa lusten helt!  Jag kände i alla fall fortfarande att Brio Smile känns helt rätt medan T står och stampar vid samma tveksamhet gällande svängbara eller icke svängbara hjul. Det som tillkom i huvudet på oss var om vi var intresserade av att köpa ett babyskydd eller ej. Vi har hela tiden varit inne på att hyra ett från NTF då det bara kostar några hundra har vi hört, men nu fick vi veta att Brio Smile är kompatibel med Brio Primo babyskydd som under onsdagkväll kommer att säljas för 1000kr istället för 1500-2000kr tillsammans med basenheten. T hade nämligen hört från en kollega att det kostade 400kr per del (babyskydd+basenhet) att hyra en liknande vilket då blir 800kr, så för bara 200kr till skulle vi få en egen som vi kommer vara först med att använda och därmed garanterat vet att den inte varit med i någon smäll + att den kan fästas i vagnen + att den skulle kunna användas till eventuellt barn nr 2... Men det erbjudandet gällde enbart under onsdagkväll, och T är i Stockholm måndag - tisdag vilket inte ger oss särskilt mycket tid till att fundera och klämma och känna på om just det babyskyddet är intressant eller ej...
 
Vi hade ju kunnat ägna hela söndagen åt detta om det inte vore så att min lördag fick den fortsättning den fick, det vill säga att illamåendet ökade, tröttheten ökade så vi fick ställa in våra planer för kvällen så jag fick vila. La mig på sängen och frös något så kopiöst mycket trots att jag låg inlindad i vår varmaste filt, somnade till och vaknade ännu mer illamående, något som slutade med en spya. Så fortsatte det under natten, jag frös så jag trodde jag skulle skaka sönder och det spelade ingen roll att jag hade ett tjockt duntäcke för jag frös ända in i benmärgen, tvingades lämna sängen ca var tredje timma för att kräkas och slumrade till i någon halvsömn. Det var väl kanske ingen jätteöverraskning att jag blev magsjuk då det varit gott om den varan på jobbet bland barnen, men då det varit få fall under senaste veckan så trodde jag nog att jag skulle klara mig.
 
Sista gången jag var uppe var vid 3-4 inatt, så jag har fått i mig lite frukost under morgonen och försökt att vakna till liv trots en natt med dålig sömn. Med andra ord blir det en dag hemma imorgon - något som känns riktigt surt då jag har haft gott om sjukdagar på sista tiden med båda förkylningar och dåligt knä, men jag måste ju hålla på mina 48h och de har passerat under natten till tisdagen.
 
Så en tuff vecka som skulle avslutats med en lugn helg med bara roligheter, slutade istället med magsjuka, en natt med otroligt dålig nattsömn, och en lördagkväll som jag inte orkade göra något alls på + en söndag som jag inte orkar eller kan göra något på då jag inte vill utsätta min omgivning för eventuella magsjukebaciller :p
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: