Hakuna Matata

2013-01-31
13:29:39

Kaos! /S
Babykväll i butiken igår... Herregud säger jag bara!!!
 
Jag såg framför mig en mysig kväll där man strosar runt och tittar på saker man kan tänkas vilja ha till liten i lugn och ro med fördelaktiga priser och kanske lite snacks.... Gissa om jag hade fel!
Vi var på plats 10 minuter innan dörrarna skulle öppnas och vid det laget sträckte sig kön över heeeeeela parkeringen. När dörrarna väl öppnades var det kaos där inne, folk överallt som slet åt sig fynd. Det enda vi bestämt oss för att köpa innan var ett babyskydd som var ordentligt rabatterat och vi hade sån jäkla tur att vi lyckades få det sista exemplaret då en tjej ångrade sig och ställde tillbaka det. Eftersom det var folk ÖVERALLT och både jag och T avskyr sådana ställen + att jag inte mådde så bra så kände vi ganska omgående att vi nöjde oss med det och ställde oss i kö som redan sträckte sig runt heeeeeela affären. Det var verkligen folk överallt!!!
Vi kände oss i alla fall nöjda med köpet och det blev ännu en sak som gör det hela lite mer verkligt när man inser att det om några månader kommer sitta en liten bebis, i den stolen, VÅR bebis!
 
Efter det blev det raka vägen hem för mat och dusch innan jag kröp ner i sängen. Jag har verkligen mått uselt de två sista dagarna med yrsel och framför allt illamående. Imorse hade jag dock sovmorgon, och det i kombination med en tidig kväll igår verkar ha gjort susen för den här dagen i alla fall.
 
Nu har vovven fått kissa, och min rast är nästan slut så det är dags att åka tillbaka mot jobbet för att göra några lååånga timmar innan sista barnet går hem vid 18.15!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: