Hakuna Matata

2013-01-02
13:19:42

Gott nytt år! /S
Då var 2012 ett minne blott och 2013 är här...
 
Det nya året firades som planerat med kompisgänget, och vi blev totalt 13 personer och en liten bebis. Vi dukade upp långbord i vardagsrummet och ställde upp all mat på skänken. Vi valde att lägga uppgifterna om ätbart på de andra eftersom vi åkte på dukning och städning, så någon hade gjort potatisgratäng, en annan fixade köttet, en för sallad, en för efterrätt som bestod av chokladmousse and so on. Allt smakade riktigt bra och det var faktiskt kul att ha så mycket folk hemma på nyår för en gångs skull. Lite trist blev det dock för min del som inte fick dricka något, jag hade lite svårt att tagga till liksom. Jag var dock inte ensam då ena kompisparet hade med sin 5 månader lilla tjej som ammades så vi var två nykterister under kvällen även om de försvann när klockan närmade sig halv 11.
 
Kalaset blev mer och mer högljutt och när klockan var 02.20 var det dags för gänget att dra sig mot bussen för att slippa ta taxi, och då var jag ganska mör. Ännu tröttare blev jag av det långa bordet fyllt med disk och tomma flaskor och burkar. T var dock snäll och tog hand om allt så att jag fick gå och lägga mig på sängen, lyckades dock inte lägga mig på riktigt förrän halv 4.
 
Gårdagen ägnade vi åt städning då det kändes lite sunkigt med en svag doft av öl och vin, någon hade spillt lite på golvet och det är klart det blir lite smutsigt när man vistas så många i samma rum. Efter städning och mat däckade jag på sängen med en bok och gjorde mitt bästa för att hålla mig vaken.
 
Jag brukar alltid försöka sätta upp nyårsmål och för det mesta handlar det om viktmål men i år valde jag att inte lägga några, framför allt för att vikten känns oerhört oväsentlig när man är gravid - då handlar ju allt om att äta rätt för att bebisen ska må bra och inte för att jag ska hålla mig smal.
 
Det känns väldigt spännande att vi är inne på året då vår lilla prinsessa ska födas, och jag har en känsla av att de sista månaderna kommer gå mycket fortare än de första. Under nyårsfesten blev vi tillfrågade om vi inte ville åka till Stockholm och hälsa på innan bebis kommer... Helt ärligt har inte tanken alls slagit mig att man kanske borde göra en sådan grej, åka någonstans bara vi två innan familjen växer, men nu känns det som ett måste!
Det är väl klart att vi ska åka bort, bo på hotell, mysa och uppleva något medan vi har chansen!! Så nu ska vi se om det kanske finns någon rolig föreställning eller liknande att se i Stockholm, eller om vi bara åker dit och turistar och hälsar på kompisarna och njuter av någon hotellnatt... Alla säger ju att det gäller att passa på :)
 
Hoppas ni andra hade ett bra nyår också!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: