Hakuna Matata

2013-01-17
19:23:26

Är det detta som kallas att "boa"... /S
Suget efter att börja göra iordning i blivande barnrummet har börjat komma smygandes. Att få tapetsera, och inreda med barnsäng (även om bebis så klart får sova hos oss till en början), börja lägga in kläder i garderoben och så...
 
Jag har en bild över hur jag vill att det ska se ut, sen får vi se om det blir så det faktiskt ser ut i slutändan eller ej. Men min tanke just nu är att tapetsera en vägg i en grön tapet med vita prickar, och de övriga i vitt - rummet är väldigt litet så jag vill ha det så ljust som möjligt.
Jag har också snubblat över en väggdekor som både jag och T föll för så det kan hända att en sådan hamnar på någon av de vita väggarna.
Life is Sweet Väggdekor i Barnrum
Den och flera andra fina väggdekorer finns på dfordesign.se, men just den här tyckte jag var så söt - och de gröna bladen skulle ju i så fall passa med en grönvit prickig tapet (som jag by the way inte sett på riktigt än, bara i huvudet). Till det har jag tänkt mig en vit spjälsäng med en liten söt sänghimmel ovanför, gärna den från IKEA med små vimplar upptill, har också tänkt oss en vit expedithylla med lådor/backar i som är bra att förvara leksaker i och sedan allt annat smått och gott som behövs för att göra det mysigt. Men det kommer nog dröja ytterligare en månad eller två innan vi sätter igång där inne på riktigt då T måste få chansen att vila lite + att vi har lite småsaker kvar att göra innan vi har avslutat de tidigare projekten.
 
Någon som har tips på någon bra sida med barninredning?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: