Hakuna Matata

2013-02-09
21:36:12

Shoppingsug! /S
Sakta men säkert har ett shoppingsug börjat smyga sig på mig, men inte att handla till mig själv utan att få handla till vårt lilla underverk som fortfarande bor i min mage. Jag skulle gärna handla lite nytt till mig själv också förresten men utbudet av mammakläderna i den här stan är ju såååååå trist, eller också är färgerna helt fel för mig och förvandlar min redan bleka hy till något som mer liknar något genomskinligt.
 
Jag får ju erkänna att jag fortsätter min trend med att fastna för saker jag sagt att jag absolut inte vill ha - först var det barnvagn och nu är det barnkläder! Jag har hela tiden sagt att jag vill ha lite könsneutrala kläder, lite tuffare stil även om det är en tjej - men vad är det mina ögon dras till nu när jag faktiskt vet att det är en liten prinsessa...! Ja, jag skulle nog inte kalla det för tuffa kläder precis... :p
 
  KappAhl online shop - Jacka
   KappAhl online shop - Klänning
Eftersom det inte finns några garantier så kommer vi nog mest köpa relativt neutrala kläder till en början trots allt. Sen har jag MASSOR med kläder som vi fått låna/ärva från Litens kusiner - men hur smidigt det än är med ärvda kläder så vill jag gärna köpa åtminstone de första kläderna själv - sen när Liten väl är här kanske man inte bryr sig lika mycket, men till en början vill jag att h*n ska ha kläder VI valt....
 
 KappAhl online shop - BodyKappAhl online shop - Leggings
 
 
Lindex Shop Online - Kofta2-pack leggings
Sen fastnar jag gärna för ljusgröna plagg i olika former. Nu när vi gått in i vecka 27 så känns det i alla fall som att man kan börja handla lite smått. Det återstår ju även en del prylar att köpa, men de stora posterna som barnvagn och skötbord är ju i alla fall inhandlat. Näst på tur står väl en spjälsäng med eventuella tillbehör om vi inte även där tar över madrass, täcken och kudde från någon av de blivande kusinerna. Vi har väl mest tittat på begagnade spjälsängar då jag inte känner något större behov av att köpa en helt ny om man kan hitta en begagnad som är i fint skick. Vi är överens om att vi vill ha en vit, och jag vill gärna att det ska gå och sätta upp en kort långsida till den dag bebis blivit så stor att h*n själv kommer kliva i och ur sängen, så man inte behöver byta till en stor säng direkt.
 
Suget efter att inreda har också växt men förutom tapeter säng och någon hylla kommer vi nog ligga lite lågt med inredningen tills liten väl är född. Till en början kommer h*n i alla fall få sova inne hos oss!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: