Hakuna Matata

2013-02-08
19:55:00

Inte som vanligt /S
Under den senaste veckan har vår lilla farbror inte riktigt varit sig själv... Han har inte alls lyssnat under promenaderna, och verkligen dragit som en tok enligt T som gått alla promenader. Han har varit rastlös här hemma och ligger och piper och gnäller.
 
Imorse tog han ändå priset när han satte sig i hallen och började yla när T stängde dörren och åkte mot jobbet medan jag själv försökte få mina sista 40 minuters sömn innan min egen klocka skulle ringa. Jag försökte säga till honom och göra honom medveten om att jag var hemma men det hjälpte bara för stunden, innan han fortsatte...
 
Mamma och pappa hade varit här och lånat honom för en promenad under eftermiddagen och han hade varit jätteglad ända tills de svängde in på gatan här hemma då han hade satt sig ner, för att sedan med tunga steg till slut följa med dem sista biten hem.
Jag förstår verkligen inte vad som är fel? Fysiskt sett verkar det ju inte vara något fel... han går lika många promenader nu som tidigare... Kanske är det löptikar på gång, men å andra sidan har han bott hos oss i 3,5 år och ALDRIG betett sig så här under de perioderna...?
 
Ena stunden blir jag jätteirriterad på honom, men sen blir jag lite ledsen då han uppenbarligen inte är nöjd med sin vardag just nu - och det är ens innan Liten har anlänt och kommer kräva tid - tid som tyvärr med största sannolikhet kommer att tas på hans bekostnad. I helgen är vi i alla fall lediga, och jag är helt ensam då T ska bort hela lördagen för lite skidåkning så jag får väl försöka komma på någon bra aktivering som tröttar ut honom lite utöver de dagliga godissöken i snön på tomten. Förhoppningsvis hjälper det lite :/
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: