Hakuna Matata

2013-02-05
19:29:55

Hundar, hus och hjärtats längtan /L
Igår avslutade jag Lucy Dillons uppfölgare till Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. Boken är ingen "riktig" uppföljare, det är nya karaktärer men handlingen utspelar sig i samma stad. 
 
Hundar, hus och hjärtats längtan handlar om de två systrarna Louise och Juliet. Juliet lever i sorg efter att hennes man oväntat gick bort. De hade precis köpt ett renoveringsobjekt i form av ett viktorianskt hus. Juliets liv går till stor del ut på att lyssna på Coldplay, dricka te och ligga på soffan. Hennes mamma Diane får til slut liv i henne igen genom att tvinga ut henne på hundpromenader. Detta leder till att Juliet till slut har ett gäng hundar och katter hon tar hand om, träffar en snygg kille och vågar sig på att fortsätta renoveringen med hjälp från grannen Lorcan. Louise har ett bra liv. Hon har en söt liten son som hon älskar, en framgångsrik man, fint hus och karriär som jurist. Ändå är hon inte nöjd och mår inte alls bra. Hon försöker hålla skenet uppe men en dag brister allt.
 
Jag älskar feel-good romaner (Chick-lit). Detta var en skön, avslappnande bok. Jag gillade karaktärerna men framförallt alla goa hundar. De får mig att sakna lilla Åsa! När man läser Lucy Dillon vill man bara öppna ett hunddagis, ta på sig kängor och gå i skogen. 
 
Taggar: Bok, Bokrecension, Boktips, Chick-lit, Hjärta, Hundar, Hus, Litteratur, Lucy Dillon;

Kommentar:
#1: Sandra

Jag har också tänkt ta mig an denna när jag hittar den på pocket. jag gillade verkligen första boken som verkligen hade en mysfaktor..

Svar: Jag tycker andra boken är bättre!
Linda & Sandra

2013-02-05 @ 19:41:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: