Hakuna Matata

2013-02-24
21:36:11

En bra helg /S
Den här helgen har innehöll precis det jag behövde!
 
Det vill säga mycket tid hemifrån, barnkalas för 5 åriga systersonen, middag- och biodejt med min fina, filmmys med syster, en dag med sol, mycket bokläsning och lite pajbakande och fika i sommarstugan med svärisarna.
Efter att ha några veckor bakom sig med extrem trötthet, förkylning och hormoner ur balans som gjort att jag mest varit hemma så har det varit så skönt att göra lite annat. Höjdpunkten blev helt klart en kväll på tu man hand med T då det var sååååå länge sedan vi var iväg och gjorde något tillsammans bara vi två - och jag har varit lite i min egen bubbla och förmodligen inte varit den lättaste att leva med de senaste veckorna...
 
Det blev i alla fall middag på mysiga Thairestaurangen med underbar thaimat som följdes upp av biofilmen Ego. Det kanske inte var en superfilm men vi kände båda två att det kvittade lite vilken film det blev, det var bara mysigt att sitta där i biomörkret igen.
 
Imorgon är börjar en ny jobbvecka, det är min trista schemavecka då jag jobbar sent 3 av 5 dagar, men det känns i alla fall lite lättare nu när det faktiskt är ljust ända till 17.30-18 i alla fall så man slipper åka hemi i mörker varje dag efter jobbet.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, inte jättesugen på jobb imorgon men det känns skönt att få gå och lägga sig och för första gången på länge, känna sig riktigt nöjd med sin helg :)
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: