Hakuna Matata

2013-02-14
17:37:49

Alla <3 dag och inredning /S
Glad Alla <3 dag på er!
 
 
Själv har jag gett upp tanken om att få till en romantisk dag idag, sedan jag gick upp imorse... en rinnande snorig näsa, och ett förkylningstjockt huvud är helt enkelt inte förenligt med romantik. Jag hade planer på att överraska T med tre rätters middag, ett nystädat hem och ett varmt skumbad med lite tända ljus som avslutning MEN, energin räckte till att fylla en tvättmaskin efter jobbet innan jag hamnade i soffan...
 
Jag får helt enkelt se till att överraska honom med allt detta en annan dag. Vissa anser att det är fånigt att ha en särskild dag för att fira kärleken men jag tycker det är ganska bra. Hur gärna jag än vill kunna säga att jag är jättebra på att visa T hur mycket jag älskar honom genom romantiska gester, så får jag nog säga att jag är rätt usel på det. Jag önskar själv att T överraskade mig oftare med just det - men i slutändan så är nog han ärligt talat bättre på det än mig! Så den här dagen påminner mig om att göra just det, att visa T hur viktig han är för mig, kanske med en fin present eller med gester. Men som sagt, jag får göra min egen Alla <3 dag när jag känner mig piggare helt enkelt!
 
Imorgon är det fredag och det ska bli underbart, särskilt då jag slutar tidigt, samtidigt som jag är bitter och sur över att jag är sjuk och inte orkar hitta på något roligt. Kanske får det bli en dag med lite bebisshopping i form av bebiskläder, kanske en spjälsäng och en ny runda för att leta tapeter till barnrummet. Nu har jag i alla fall sett en på nätet som jag vill ha som fondvägg, matchat med tre vita väggar.
Vi vill helt enkelt få in lite färg i barnrummet, samtidigt som det är ett väldigt litet rum så vi vill få in så mycket ljus som möjligt vilket vi tror att vi gör bäst genom att köra vitt på de andra väggarna. Sist vi letade efter en sådan här tapet hittade vi inget alls, vilket blir väldigt irriterande när jag har en så tydlig bild av hur jag vill ha det i barnrummet och helt enkelt inte kände mig nöjd med något annat. Nu har jag i alla fall hittat den här på Midbecs hemsida, tillhörande Belle Rose serien.
 
 
Belle Rose 115743
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: