Hakuna Matata

2013-12-04
15:29:06

ändrade planer /S
Idag vaknade jag med en lätt huvudvärk som hängt sig kvar under hela dagen. Det blev lite si och så med sömn igår kväll/inatt då Selma återigen är snorig. Det blir inge jätteförkylningar för henne men de återkommer med täta mellanrum vilket är lite trist.
Ursprungsplanen för dagen var att möta upp kompisarna på öppna förskolan, men efter den här natten så kändes det dumt då jag gissade på att hon skulle vara trött och kinkig, och i slutändan var det fler som lämnade återbud så vi gjorde upp nya planer för en träff nästa vecka istället. Det blev i alla fall en promenad på 2 h med en mammavän vilket var skönt då huvuddunkandet försvann för en stund ute i den kyliga, friska luften, men nu har jag landat i soffan igen och tröttheten gör sig påmind.
 
Efter 2,5 dag i Stockholm så är i alla fall T hemma igen och kan ta över en stund. Jag ska väl inte klaga för mycket då det var åtminstone 2 kvällar med lätta nattningar, men det tar ändå mycket på energin att inte få någon break under en hel dag.
 
Inatt hoppas jag på en bra natt så jag är utvilad imorgon för då väntar julfest med jobbet på kvällen :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: