Hakuna Matata

2013-12-01
18:29:21

1:a advent /S
Då var vi helt plötsligt inne i december, julmånaden och den börjar med första advent.
 
Vid advent förra året hade vi en miniinflyttningsfest och bjöd in till grillkväll, men utan grill hade vi tänkt grilla på engångsgrillar. Några engångsgrillar behövdes inte då fina vännerna hade släpat på ett stort paket genom stan, på bussen och hem till oss som innehöll en fin kolgrill. Det var så mysigt och gott och vi sa att det får bli vår nya tradition.
 
Så nu när vi var inne i adventshelgen bjöd vi därmed in till en grillfest i år igen med samma gäng med ett bortfall och en ny bekantskap. Kvällen blev mysig, Selma satt nöjd med vid bordet fram till läggdags, och sov gott sedan medan mamman och pappan hade kul med sina vänner fram till klockan slog 1 och vi somnade intill henne.
 
Idag har Selma och T hälsat på gammelfarmor och gammelfarfar medan jag letat kläder på Bergvik. Det blev inga inköp så jag ska försöka dyka ner i garderoben och se vad jag kan hitta då jag inte hittade något nytt plagg som lockade tillräckligt.
 
T åkte till Sthlm under eftermiddagen för att vara på plats inför morgondagens kurs genom jobbet så jag och Selma är ensamma tills på tisdag kväll.
 Håll tummarna för att det blir lugna nätter ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: