Hakuna Matata

2013-12-19
10:51:36

1 dag kvar /S
Imorgon är det fredag och T går hem för två veckors semester!
Det ska bli så skönt att få vara ledig tillsammans i två veckor, att ta dagarna lite som de kommer utan stress, få vakna upp tillsammans hela familjen, umgås med släkt och vänner, äta julmat, öppna och ge julklappar och allt annat som hör julen till!
 
För att få de sista dagarna och timmarna att gå har vi haft fullbokat schema hela veckan jag och Selma! Vi började i måndags med promenad och mys här hemma tillsammans med mammagruppen, på tisdagen blev det mys med Selmas kusiner och moster hela dagen, igår blev det en promenad med mammagruppen med slutdestination grötlunch på kyrkcafét innan vi gick en trappa ner till öppna förskolan där det härligt nog var ganska många andra barn i samma ålder som våra kottar, och Selma var på strålande humör och ålade sig runt bland kompisarna  för att klappa och känna lite på dem och för att kanske kunna sno åt sig en leksak eller två, hon pratade lite med pedagogerna och med sig själv i spegeln på väggen. Jag måste säga att jag blir mer och mer förtjust i öppna förskolan, men det är väl också för att Selma får mer i utbyte av att vara där ju äldre hon blir. Vi har verkligen tur att ha en så bra öppen förskola så nära, personalen är verkligen supermysig och lokalerna är stora med leksaker för alla åldrar verkligen!
 
Idag var pappan i huset trött vilket ledde till lite missförstånd så han promenerade med vovven idag istället för imorgon som jag bad om, så för att inte bli allt för sen till jobbet fick han ta bilen till jobbet. Därmed är vi billösa men å andra sidan har Pepsi redan fått sin promenad så vi kan styra vår promenad var vi vill, och idag tar vi sikte mot IKEA för att inhandla lite julklappar och bara strosa runt och mysa. Vi får även sällskap på plats av kusiner och moster idag igen :)
 
Imorgon blir det mer mys med delar av mammagruppen och det vankas promenad och fika! Vi får passa på då det förmodligen lär dröja någon vecka in i januari gissar jag innan vi får till nästa träff. När timmarna imorgon susat förbi tror jag vi firar julledigheten med att åka och bada hela familjen då det blivit lite för dåligt av det den sista tiden på grund av förkylningar och andra inbokade aktiviteter, men imorgon så!
 
I övrigt känner jag mig hyfsat med inför julen! Granen är klädd, pyntet är framme, julklappar är inköpta till alla utom en. Det som återstår är inslagning av paket och kanske lite julbak... Det enda som saknas nu är lite kyla och snö ute för att det verkligen ska kännas som jul. Men det går nog bra även om den skulle utebli för i år är det vår första jul med Selma så den kan ju inte bli annat än speciell och underbar!
 
Vår fina gran! Det är helt klart den finaste gran vi haft hittills, så tät och fin! Nu pryds den även av polkastänger igen precis som tidigare år. Note to myself förvara dem inte på vinden till nästa jul då det enda du kommer hitta är en smält polkagrisgegga :p

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: