Hakuna Matata

2013-08-14
09:43:31

Mörkare tider /S
Den senaste tiden har man kunnat känna hur luften blir kyligare om morgonen och kvällarna, hur det blir lite mörkare lite tidigare - med andra ord är hösten på väg.
Vädermässigt har vi haft en hel del regn och åska, men jag tycker fortfarande att det har varit väldigt mysigt, särskilt åskan.
 
Nu när det är lite svalare är det lite lättare att komma igång med träningen. Jag ska inte säga att jag fått det till en vana än då det forfarande sker lite sporadiskt men lättare är det i alla fall. Nu har jag gått till steg 2 i Olga Rönnbergs bok Träning för nyblivna mammor och det var verkligen jobbigt! Det var ett ganska stort hopp från steg 1 till 2 men det ska nog gå bra. Det svåra med att få träningen att bli av är att Selma har så oregelbundna sömndagar, man vet inte från dag till dag hur mycket hon kommer sova under dagen. Vissa dagar kan hon sova 3-4 h i sträck och då är det ju verkligen inga problem att hinna med att träna och duscha, men hon har också dagar när hon bara sover 20 min åt gången och då hinner man ju knappt börja.
 
Idag blir det i alla fall en promenad mot dagens mammaträff! Senast vi träffades i mammagruppen var vi hemma hos oss men då var det bara Selma och en bebis till som hunnit bli födda, nu kommer det istället vara 6 små killar och tjejer bland oss mammor. Det ska bli riktigt kul att ses och få se de andra bebisarna. Selma är ju äldst i gänget och den yngsta bebisen är nästan precis 2 månader yngre. Jag hoppas att vi ska lära känna varandra lite bättre så vi kan komma igång och umgås ännu lite mer. I höst har vi alla anmält oss till babyrytmik tillsammans i alla fall :)
 
Nu hör jag att Selma är på gång att vakna, dags att starta dagen på riktigt med andra ord!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: