Hakuna Matata

2013-08-26
22:05:31

Drömmer om bättre tider /S
Jag älskar min dotter så ofantligt mycket och jag är så tacksam för att vi lyckades få amningen att fungera. Jag tycker våra amningsstunder är jättemysiga MEN jag börjar bli riktigt less på att man bara kan få henne att somna för kvällen genom att amma, och ännu mer frustrerande är det att man ligger 1,5 h i sängen med henne halvslumrandes bredvid sig men att hon vaknar vid varje försök man gör att ta bort bröstet.
 
Jag har läst lite på olika forum och det som för att det känns extra tungt och jobbigt är att många verkar ha samma problem och det verkar som att det för många fortsätter under ganska lång tid. Jag har läst om flera som varit uppemot 1 år och mer som fortfarande bara somnar genom amning.
 
På fredag är det dags för nytt BVC-besök och jag hoppas då på att få lite goda råd och tips om hur vi ska kunna lägga henne på annat vis. För att gå hemma med henne hela dagarna och dessutom vara den enda som kan lägga henne på kvällen blir väldigt jobbigt. Jag har alltid haft ett stort behov av tid för mig själv så att få någon kväll i veckan som T kan lägga henne och jag kan få vara för mig själv lite vore väldigt skönt.
Jag vet att vi har en supersnäll tjej och många har det mycket jobbigare men man kan ju bara relatera till sin egen situation, och att hon inte vill lägga sig innan oss, och att det bara är jag som kan lägga henne (genom att amma), ja... det börjar helt enkelt bli lite frustrerande!
 
Idag har det blivit en hel dag på hemmaplan med Selmas mormor på besök så att jag kunnat jobba lite i trädgården vilket har varit välldigt skönt då det är ett litet projekt jag väldigt gärna vill få färdigt innan hösten är här på riktigt.
 
Imorgon väntar ny bebisträff och därefter blir det en sväng på stan för att lämna tillbaka overallerna jag köpte. Jag fick nämligen veta att syster hade både en windstopperoveraller för hösten  och en vinteroverall i de storlekar jag köpt så då var mina köp ganska onödigt.
 
Nu ska jag göra mig redo för sängen då jag har en liten selma som sitter och gråter i babysittern efter att ha vägrat att somna efter 2h nattningsförsök, så nu slänger jag in handduken innan jag blir knäpp, och går och lägger mig jag med då hon med största säkerhet kommer somna intill mig. Natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: