Hakuna Matata

2013-08-24
20:46:11

Ännu en vecka har gått /S
Halva helgen har passerat utan att jag hänger med! Idag har vi inte gjort något alls känns det som trots att vi hunnit med en minishoppingrunda, ÄNTLIGEN fått iväg kort på framkallning samt beställt dopinbjudningskort, bygga vidare på vedboden, fika hos mamma och pappa och allmänt mys med vår underbara tjej.
 
Veckan som gått gick i raketfart. Bebisträffen var återigen väldigt lyckad och det känns väldigt kul att ha hamnat i en föräldragrupp där det finns ett intresse för att ses på fritiden. Det blev återigen några timmar med fika och bebismys. Det var ännu lite roligare den här gången då Selma verkade mer intresserad av de andra knottarna och faktiskt låg och jollrade/pratade med en annan liten tjej när de låg i babygymet tillsammans.
På tisdag är det dags för nästa träff igen.
 
Vi har också hunnit med en shoppingrunda på stan tillsammans med Selmas mormor. Tanken var att jag skulle köpa jeans men det slutade med att jag kom hem med två amningstoppar, en fleeceoverall och en vanlig overall till Selma, gardintyg till lilla frökens rum och en pyjamas och skallra som hon fick i present av mormor - med andra ord massor med grejer till Selma och nästan inget till mig själv, precis så som de senaste shoppingrundorna sett ut :p
 
Imorgon ska vi för första gången gå på babysim! Det ska bli riktigt roligt då Selma tycker det är jättekul att bada i badkaret. Förhoppningsvis trivs hon lika bra i en pool. Det ska ockskå bli kul att få göra något tillsammans hela familjen :) Det enda jag funderar över är hur man ska lyckas byta om på sig själv med henne med sig för man vågar väl inte ta med varken vagn eller bilstolen och lämna det i omklädningsrummet?
 
När helgen är slut blir vi ensamma i tre dagar framöver då T måste till Stockholm för jobbets räkning. Det känns lite trist då det alltid är lite skönt när han väl kommer hem och man får lite tid för sig själv... men det ska nog gå bra!
Nu ska vi fixa lite hamburgare till kvällsmat och sen får vi se om vi kanske kan få till en liten filmkväll om Selma tillåter då hon fortfarande vägrar somna innan hon får lägga sig med mig - dock har hon sovit hela nätterna fram till 8.45 vid fyra tillfällen under denna veckan så jag kanske inte ska klaga för mycket på henne!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: