Hakuna Matata

2013-04-21
11:13:33

Söndag /S
Då var det söndag och jag njuter av det faktum att jag slipper ha söndagsångest - inget jobb för mig bara ledigt i väntan på Liten!
 
I fredags var det dags att krama om kollegor och barn och säga hejdå för en lång tid framöver. Jag trodde att det skulle kännas lite jobbigt men det gjorde det faktiskt inte, det kändes bara riktigt skönt att få gå hem. Jag antar att det underlättar att man vet att man ska tillbaka just hit efter mammaledigheten - det är bara hejdå för en tid + att jag faktiskt har promenadavstånd till förskolan så man kan faktiskt promenera dit lite då och då bara för att säga hej!

Jag hade turen att sluta tidigt på fredagen så väl hemma fick jag besök av systrar och syskonbarn i tråkvädret.
På kvällen firade jag och T min påbörjade föräldraledighet med grillat, soffmys och en tidig kväll då båda var helt slut. Igår hade vi mysdag med långfrukost, en sväng till mattaffären och Barnens hus för mattjakt till hallen och inköp av de sista sakerna till bebis. Därefter åkte vi ut mot sommarstugan där vi fikade i solen med Ts föräldrar och det var sååååå varmt och härligt!
 
På kvällen var det dags för systermys, då vi gick ut och käkade tillsammans - en sen födelsedagspresent och förmodligen sista restaurangbesöket för oss tre för en lååång tid framöver! Medan jag myste på restaurang var T hemma och slet vidare med renovering av barnrum och när jag väl kom hem så var det i stort sett färdigt - det enda som saknas nu är en golvlist och att städa ur rummet! Jag är så himla nöjd med resultatet då det blev precis som jag hade tänkt mig. Nu kommer den roliga delen att få inreda rummet. Det blir förvisso inte så mycket att inreda till en början men lite grejer ska ju in där. Den stora funderingen vi har just nu är om vi ska köpa en ny garderob att ställa in där eller om vi ska ta en gammal (inte så fin) och ställa in - det tråkiga med den är ju att den, precis som alla andra garderober måste skruvas in i väggen, och att skruva in en ful garderob i ett nyrenoverat rum känns kanske inte jättekul.. Jag har spanat in en fin garderob på IKEA som vi kanske ska titta närmare på. Ett annat alternativ är att renovera en gammal barngarderob vi fått - men tanken på renovering lockar väl kankse inte jättemycket när man precis avslutat en!
 
Nu ska jag fixa fram lite fika till pappa och T som är på väg hit från vovvens promenad! ha en fortsatt härlig söndag mina vänner :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: