Hakuna Matata

2013-04-18
20:22:46

Good and bad /S
Idag var både en bra och en dålig dag. Den började onödigt tidigt med alldeles för lite energi efter ännu en natt med alldeles för lite sömn. Hade egentligen en riktigt lång arbetsdag men jag valde att kompa ut några timmar för att få gå hem och vila, något jag är glad att jag gjorde då jag bara kände mig sämre när jag väl kom hem. Vet inte hur jag ska beskriva det mer än att jag inte mådde bra... otroligt trött, djävulsk halsbränna (något jag inte fått förrän under de senaste veckorna någon enstaka gång), "ont" i rygg och mage (förvärkar?) och frusen. Blev lite bättre efter en stund på sängen men känner mig fortfarande inte helt okej.
 
Med andra ord känns det fantastiskt skönt att imorgon är min absolut sista arbetsdag och att det är en kort sådan! Jag har fått lite hejdåkramar redan från föräldrar och det känns lite konstigt att man inte ska vara på jobbet på ett helt år efter imorgon, även om jag kommer att titta in lite då och då!
 
Den bra grejen med den här dagen var i alla fall att T åkte iväg med vagnschassit som var trasigt, och utan något tjafs så fick han med sig ett nytt chassi hem direkt så vi kan släppa hela den grejen direkt utan att oroa oss för att stå utan vagn när Liten väljer att anlända. Vi har också testat den noga och den här verkar funka som den ska vilket gör att jag kan känna mig nöjd med vagnsvalet igen :)
 
Medan jag ligger här och vilar så sliter T vidare med blivande barnrummet som nu närmar sig slutmålet! Väggarna är färdigmålade och jag är jättenöjd med resultatet av både färgval och att vi överhuvudtaget valde att satsa på merarbete med coverup-tapeten istället för vanlig tapet då slutresultatet blev väldigt bra - ser nästan lite tapetliknande ut, inte samma kalla intryck som målade väggar kann ge. Nu håller T på att måla elementet en första gång, och när en andra strykning är gjord ska "bara" de färdigmålade listerna och den nya fönsterbrädan sättas på plats innan rummet är färdigt för att börja inreda! Något som känns väldigt skönt då vi har klarat av de stora projekten vi hade framför oss - barnrummet är då klart, och garaget är röjt och har fått en arbetsbänk och trädgårdsarbetet är påbörjat i och med att vi beskurit äppelträdet ganska hårt. Mycket arbete har gjorts och det är min underbara sambo som ordnat allt, så stolt över honom även om jag lätt glömmer bort hur mycket hårt arbete det är bakom varje fina slutresultat jag kan se här hemma...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: