Hakuna Matata

2013-04-13
11:46:10

Ett steg närmare... /S
Igår tog jag klivet ett steg närmare 30års-strecket!
Att fylla 27 år känns riktigt bra - jag har alltid känt mig lite äldre än mina jämnåriga... eller alltid är väl kanske att ta i, men i alla fall de sista 10 åren, men nu äntligen känns det som att vi är på samma bana igen. De som varit inne i partylivet sedan de var 18 år har börjat lessna och har väl ungefär samma tankar om livet som mig och T har haft ett par år. Men det blir väl lätt så när man är i ett förhållande, och särskilt så länge som jag och T varit tillsammans.
 
Hur som helst, jag hade en toppenbra födelsedag tack vare min fina sambo framför allt. Jag blev väckt av skönsång och tända ljus, frukost på sängen och ett litet paket för att starta igång min födelsedag - hur mysigt som helst! Paketet innehöll ett armband som min fina hade gjort själv - så sött! Jag har nämligen önskat mig ett armband som ska vara lätt att ta på och av då det tipsas flitigt om "amningsarmband" för att lättare ha koll på vilket bröst man senast ammade. Jag har letat men inte hittat något som varit lämpligt, och det har tydligen T också gjort så till slut hade han köpt material för att göra ett åt mig - känns som den finaste present jag fått på länge bara på grund av tanken bakom det <3
 
Väl på jobbet sjöng barnen för mig och tillverkades både armband och teckningar till mig på löpande band, några satt och pysslade med mitt hår då de vet att jag älskar det, och andra killade mig på ryggen, det bjöds på kramar i massor av både stora och små och jag fick återigen en påminnelse om hur underbart mitt jobb kan vara!
 
Väl hemma var T underbar igen och fixade trerättersmiddag medan jag vilade på soffan. Det bjöds på caprese (så enkelt men så gott!!), och min favoriträtt pasta och kyckling i gorgonzolasås och slutligen chokladpudding med vispad grädde.ett stort fårskinn som jag önskat mig. Jättefint och mjukt - tyvärr vet jag inte om jag ska behålla det eller inte då det här var med lång slät ull och jag har nog kanske tänkt mig kort och lockig då det känns mer praktiskt? Får fundera någon dag innan jag bestämmer mig... Efter maten fick jag mitt andra paket som innehöll  Sen blev det soffmys för hela slanten med filmen Love and honor som var precis som jag trodde, men ändå lite småmysig att se en film som man vet hur den slutar. Vi har också börjat titta på Friends igen och gått rakt in på den säsongen där Rachel är gravid, och det är riktigt mysigt! Det tar oss tillbaka till Linköpingstiden då vi tittade igenom boxen tillsammans flertalet gånger, och nu är det så pass längesen att det är kul att se igen.
 
Idag när jag vaknade så saknade jag redan min födelsedag - första gången på länge som jag uppskattade en födelsedag så mycket, men det var bara så mysigt att fylla år den här gången - en perfekt födelsedag från början till slut. Snart kommer familjen indundrandes för mer firande och ikväll väntar middag ute med kompisgänget då vi är tre stycket som fyller år under denna helgen. Firandet får avslutas imorgon då Ts familj är sist ut att komma och fira mig... inte fel att få fira födelsedag i tre dagar :)
Nu ska jag göra klart här hemma innan det ringer på dörren, hoppas ni fått en lika bra start på helgen som mig!
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: