Hakuna Matata

2012-09-21
21:23:47

Thank god it´s friday /S
Fy vad jag har längtat efter fredag den här veckan!
Det har varit alltför många långa dagar och barngruppen har varit extremt högljudd, uppe i varv och mina ord verkar inte gå in i någon annans öron än mina egna för det känns som att jag pratar med mig själv 90 % av gångerna jag försökt tillrättavisa dem. Men trots det är det en härlig barngrupp, de har bara ofantligt mycket energi och egen vilja varenda en av dem!
 
Veckorna och dagarna rullar på trots att jag är inne i en trötthetsperiod där det känns som att jag inte gör annat än jobbar och sover. Idag är just en sådan kväll då jag slappar med gott samvete efter en jobbig vecka. Darling är ute med grabbgänget och jag försöker fastna i en film men att få sjunka ner i sängen lockar allt mer så vi får väl se hur länge jag lyckas hålla mig vaken...
 
Imorgon hoppas vi i alla fall på fint väder för i så fall blir det trav för vår del!
Det är knappast ett stort intresse för vår del men de senaste två åren har vi besökt Färjestad travbana under Unionstravet och spelat på hästar och det är riktigt roligt. Varken jag eller T kan ju något alls så vi spelar mest på namnen och det är bara småsummor, men roligt är det!
Förra året lyckades vi gå precis +-0, i år har vi en hel del saker vi vill köpa/göra så det skulle ju inte göra något om man vann en liten summa i alla fall ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: