Hakuna Matata

2012-09-06
16:37:57

Säcken knyts ihop /S
Idag är det dags för bankmöte och det är efterlängtat för det känns som att det är en stor del av allt det här praktiska som måste göras innan vi kan njuta av vår husflytt fullt ut. Men idag har T varit duktig och ringt massor av de där tråkiga samtalen, så nu är bredband och telefoni + sophämtning + el anmält! Det känns som att vi äntligen börjar knyta ihop säcken...
 
Utöver det är vi inne på min fjärde godisfria dag och det har ännu inte ätits någon sötsak, sen kan jag väl inte påstå att jag kommit igång och rört på mig i den utsträckning jag tänkt men det är för att jag varit så förbaskat trött. Jag känner att jobbet suger mycket energi just nu då vi inte riktigt hittat våra rutiner, och framför allt har inte barnen hittat dem för det är sånt jäkla tempo. Sen blir utmaningen extra stor när majoriteten av gruppen är mellan 1-3 år, då räcker det med att ETT barn ballar ur och börjar hoppa och skrika så har man helt plötsligt tio barn till som tycker det ser superkul ut och det spelar ingen roll hur arg fröken ser ut i ansiktet, för att hoppa runt och skrika med kompisarna är ju såååå roligt :)
 
Imorgon är det i alla fall fredag och jag slutar tidigt. Just nu tror jag att jag röstar för en filmkväll hemma med T som uppladdning inför att inleda flyttpackandet kanske i helgen. Det känns som att det börjar bli dags då det bara är 4 veckor tills vi får tillträde till huset. Sen flyttar vi förvisso inte in förrän helgen därefter men sista veckan ska vi ju måla i huset så då vill jag kunna jobba hela kvällarna där och inte behöva ägna allt för mycket tid åt att packa.
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: